GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε στον οικονομικό εισαγγελέα ο Γ. Καπελέρης

Ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, επανέλαβε σήμερα στην κατάθεσή του στον οικονομικό εισαγγελέα, Γρ. Πεπόνη, όσα...

Ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, επανέλαβε σήμερα στην κατάθεσή του στον οικονομικό εισαγγελέα, Γρ. Πεπόνη, όσα υποστήριξε χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου είχε κληθεί για την υπόθεση της λίστας καταθετών στην τράπεζα HSBC.
Βάσει δημοσιευμάτων στον Τύπο, ο κ. Καπελέρης φέρεται να υποστηρίζει ότι ουδέποτε του παραδόθηκε από τον τότε πολιτικό προϊστάμενό του Γιώργο Παπακωνσταντίνου, λίστα με 1991 ονόματα καταθετών στην εν λόγω τράπεζα, συμπληρώνοντας πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών, τέλη του 2010 αρχές του 2011, του έδωσε ατύπως κάποια ονόματα προκειμένου να ερευνηθεί το «οικονομικό προφίλ τους».
Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται ποια ήταν αυτά τα πρόσωπα, αλλά επισημαίνει ότι δεν ήταν πολιτικά της παρούσας ή προηγουμένων περιόδων.
Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει καλέσει σήμερα και άλλον μάρτυρα, που όπως εκτιμάται, είναι επίσης στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

2 σχόλια

  1. Ποιος κρύβει τη λίστα με τις... πισίνες;...
    Και όμως υπάρχει, στα συρτάρια του υπουργείου Οικονομικών, άλλη μία λίστα για την οποία ουδείς ομιλεί και ουδείς την έχει αναζητήσει.

    Πρόκειται για τη λίστα με τις αδήλωτες πισίνες των βορείων προαστίων, της Μυκόνου, του Λαυρίου και άλλων δέκα περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες μάλιστα εντοπίσθηκαν με το σύστημα της Goοgle Earth, αλλά ουδέποτε μάθαμε τελικά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν πισίνες... μυστικές και αφορολόγητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Ι. Διώτης: Δεν κράτησα αντίγραφο και δεν άνοιξα τη λίστα με τα λαμόγια.
    Την έδωσα στον ειδικό...τον Μπένυ.

    «Εγώ παρέδωσα το CD της λίστας Λαγκάρντ, στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς να το ανοίξω. Δεν κράτησα κανένα αντίγραφο και συνεπώς δεν είχα να παραδώσω οτιδήποτε στον διάδοχό μου κ. Στ. Στασινόπουλο.

    Η παράδοση του ηλεκτρονικού αρχείου στον κ. Βενιζέλο καθυστέρησε σχετικά γιατί αυτό έπρεπε να παραδοθεί αυτοπροσώπως και ο τότε υπουργός Οικονομικών ήταν απασχολημένος και έλειπε συνεχώς στο εξωτερικό».

    Τι; Τον έδωσες στον Ειδικό στο ξέπλυμα Κακουργημάτων;

    (Ξέπλυμα με νόμιμο και συνταγματικό τρόπο εννοώ....)


    Είναι αλήθεια !!! Απεχώρησε από το ΠΑ$$ΟΚο "Πολεμιστής του Φωτός"...

    Σημείωση : Προσφέρθηκαν ήδη αρκετοί Ταξιτζήδες να τον πάνε αφιλοκερδώς στο λιμάνι για να πάρει το πλοίο να μεταβεί στο μαγαζί του... (Room to Let, πίτσες, χαμπουργκερ και λοιπά..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση