GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: «Η Εκκλησία είναι κοντά στον αγωνιζόμενο λαό»

Σύσσωμος ο λαός του Β. Έβρου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ε.ε με γενικότερη κινητοποίηση στη Ν. Ορεστιάδα διεκδίκησε την παραμονή τω...


Σύσσωμος ο λαός του Β. Έβρου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ε.ε με γενικότερη κινητοποίηση στη Ν. Ορεστιάδα διεκδίκησε την παραμονή των υπηρεσιών στην περιοχή, μιας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από επίσημα πολιτειακά όργανα εξαγγέλθηκε το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ, Ι.Κ.Α., των Γραφείων της Δ.Ε.Η. και του Ο.Τ.Ε., η υποβάθμιση του Τελωνείου και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του κλεισίματος των βιοτεχνιών.
Το αποτέλεσμα της συρρίκνωσης των υπηρεσιών από το Βόρειο Έβρο σε συνδυασμό με την ανεργία που παρατηρείται είναι το μεταναστευτικό ρεύμα των κατοίκων προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Στη συγκέντρωση συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Η Εκκλησία είναι κοντά στον αγωνιζόμενο λαό που διεκδικεί τα δίκαια του».
«Δεν δεχόμαστε αυτά που με αγώνες κατέκτησαν οι προηγούμενες γενιές, εμείς να συνηγορούμε στην κατάργηση τους», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση