GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιρβόνεν σε πελάγη ευτυχίας...

Την υπόσχεση ότι θα πανηγυρίσει και άλλες νίκες στο μέλλον έδωσε ο Μίκο Χιρβόνεν μετά από αυτήν που κέρδισε στο ράλι της Ιταλίας. Ο Φι...

Την υπόσχεση ότι θα πανηγυρίσει και άλλες νίκες στο μέλλον έδωσε ο Μίκο Χιρβόνεν μετά από αυτήν που κέρδισε στο ράλι της Ιταλίας.
Ο Φινλανδός οδηγός της Citroen ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου μετά από ένα χρόνο, ένα μήνα και 10 ημέρες. Μάλιστα, ο Χιρβόνεν τόνισε πως αισθάνεται σαν να κέρδισε πρώτη φορά στην καριέρα του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC:
Για την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν:
«Για κάποιο περίεργο λόγο, νιώθω σαν να είναι αυτή η πρώτη μου νίκη στο WRC. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος γιατί είχα πολύ καιρό να κερδίσω. Ίσως να μην ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά θα υπάρχουν αρκετές στο μέλλον και έχω αποδείξει πως μπορώ να πανηγυρίσω τέτοιες μάχες».
Για το αν ήταν απογοητευμένος που νόμιζε ότι θα ολοκλήρωνε τη σεζόν, χωρίς νίκη:
«Πάντα σκεφτόμουν ότι υπήρχε και αυτή η πιθανότητα αν και σε κάποιους αγώνες θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Καθώς πλησιάζαμε το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών δεν επικεντρωνόμασταν στις νίκες, αλλά στο να σιγουρεύαμε τον τίτλο. Πριν την έναρξη του ράλι σκόπευα να πάρω τη νίκη και είμαι χαρούμενος που τελικά τα κατάφερα»
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:
«Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν ο τρόπος που κατάφερα να διαχειριστώ την ταχύτητα του, παρά τη μεγάλη διαφορά που είχα. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, αλλά δεν ανησυχούσα πολύ. Ήξερα ότι αν όλα δούλευαν καλά, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση