GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρπόλησαν νεαρή μαύρη στη Λουιζιάνα

Οι δράστες φορούσαν λευκές κουκούλες και έγραψαν στο αυτοκίνητό της τα αρχικά της Κου Κλουξ Κλαν   Σε σοβαρή κατάσταση, με εγκαύμ...

Οι δράστες φορούσαν λευκές κουκούλες και έγραψαν στο αυτοκίνητό της τα αρχικά της Κου Κλουξ Κλαν
 
Σε σοβαρή κατάσταση, με εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πολλά σημεία του σώματός της, νοσηλεύεται η 20χρονη Αφροαμερικανίδα Σαρμέκα Μόφιτ, η οποία δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους στο Γουίνσμπορο της Λουιζιάνα, στις ΗΠΑ.
Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την μαρτυρία της άτυχης κοπέλλας, «φορούσαν λευκές κουκούλες και έγραψαν στο καπό του αυτοκινήτου μου τα αρχικά της Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ) και ρατσιστικά σύμβολα». Την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό, πιθανώς βενζίνη, της έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.
Η Μόφιτ δεν μπόρεσε να διακρίνει τα πρόσωπα ή άλλα χαρακτηριστικά όσων της επιτέθηκαν, ενώ το πάρκο όπου έγινε η επίθεση δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας. Η 20χρονη είχε μόλις φτάσει μπροστά στο αυτοκίνητό της και ετοιμαζόταν να ανοίξει την πόρτα του οδηγού.
«Είναι πολύ ασυνήθιστο και ανησυχητικό αυτό που συνέβη και δεν θα περάσει έτσι. Θα συλλέξουμε στοιχεία και θα επιδιώξουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι ένα τρομερό γεγονός για την κοινότητά μας. Προκαλεί ανησυχία σε όλους. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να προσευχηθούμε για την ανάρρωση της Σαρμέκα και για την οικογένειά της» δήλωσε ο σερίφης Κέβιν Κομπ που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν προς το παρόν οι Αρχές είναι λίγα, ενώ από την Κυριακή, που συνέβη το περιστατικό, μέχρι τώρα δεν έχει προσαχθεί κανένας ύποπτος.
«Οσο γνωρίζω, η κόρη μου ποτέ δεν είχε δεχθεί απειλές. Και δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συμβεί τέτοια επίθεση στο Γουίνσμπορο» δήλωσε η Εντνα Μόφιτ, μητέρα της Σαρμέκα.
Ο δήμαρχος του Γουίνσμπορο, Τζάκι Τζόνσον, εξέφρασε επιφυλάξεις περιμένοντας τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας. «Ας μην βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα. Δεν έχω απολύτως πεισθεί ότι ήταν περιστατικό ρατσιστικής βίας. Πρέπει να μην εμποδίσουμε με την στάση μας την προανάκριση, τώρα που η αστυνομία αναζητεί τους δράστες» δήλωσε.   
Σχόλια αναγνωστών (0)


4 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΒΡΕ ;ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9,30

    πούστη . γαμημένε . ΧιμπΑτζή

    ζώωωωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑ

    ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ Χ ΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ Ν Υ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουστ μαλακοζωα κου κλουξ κλαν.αλλο να μας εχουν κανει επελαση οι ισλαμιστες και να μην το θελουμε κι αλλο να καινε μαυρο ανθρωπο στην αμερικη οι ναζηδες της κου κλουξ κλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση