GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναλυτικά στοιχεία για την περιουσία του ΟΕΕ και του ΟΕΚ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ζητώντας τους να καταθέσουν αναλυτικά στοιχεία τόσο για τα αποθεματικά όσο κ...



Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ζητώντας τους να καταθέσουν αναλυτικά στοιχεία τόσο για τα αποθεματικά όσο και για την ακίνητη περιουσία των δύο φορέων που καταργούνται -ΟΕΚ και ΟΕΕ- κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας ζητά να μάθει, μεταξύ άλλων, στην ερώτηση -την οποία υπογράφει και ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης:
- Ποιοι είναι οι ενεργοί πόροι και πηγές εσόδων αναλυτικά των δύο καταργουμένων φορέων;
- Ποιο ήταν το ύψος από τα ταμειακά διαθέσιμα των δύο φορέων, που μεταφέρθηκαν, αρχικά με την κατάργηση τους, στον «Ειδικό Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής» του ΟΑΕΔ στην ΤτΕ.
- Αν υπάρχει πλήρης καταγραφή του περιουσιολόγιου (μητρώο) επί του συνόλου της κινητής και ακίνητης περιουσίας κάθε καταργουμένου φορέα ξεχωριστά και σε ποιο ύψος αποτιμάται.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση