GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκρούεφσκι: Θα απαντήσουμε σύντομα στο Μνημόνιο Κατανόησης

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ θα απαντήσει σύντομα, όταν θα εκτιμήσει ότι είναι καταλληλότερο, στο Μνημόνιο Κατανόησης που πρότεινε στα Σκόπια η ...

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ θα απαντήσει σύντομα, όταν θα εκτιμήσει ότι είναι καταλληλότερο, στο Μνημόνιο Κατανόησης που πρότεινε στα Σκόπια η Ελλάδα,δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.
«Η απάντηση θα συνάδει με τις μέχρι τώρα στάσεις και θέσεις μας επ’ αυτού του ζητήματος και θα είναι σύμφωνη με τα συμφέροντα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Θα απαντήσουμε σύντομα, όταν θα εκτιμήσουμε ότι είναι καταλληλότερο και έτσι όπως είναι καλύτερο για τα συμφέροντα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», επισήμανε ο κ. Γκρούεφσκι, στη Βουλή της ΠΓΔΜ.
Η αντιπολίτευση εκτιμά ότι η ελληνική πρωτοβουλία θα πρέπει να απαντηθεί συντομότερα επειδή με τη μη απάντηση στο «μιας σελιδούλας Μνημόνιο», όπως το χαρακτήρισε, δημιουργείται, όπως είπε, το δίλημμα ότι η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ «αμφιταλαντεύεται να αποδεχθεί τις ελληνικές κόκκινες γραμμές».
Σύμφωνα με το SDSM, ενδεχόμενη συνυπογραφή ενός τέτοιου Μνημονίου από την πλευρά της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ «θα επέφερε ανεπανόρθωτες ζημίες στα εθνικά συμφέροντα της χώρας».
Ο κ. Γκρούεφσκι κατηγόρησε,για μία ακόμη φορά σήμερα, το SDSM ότι δεν έχει σταθερές θέσεις και συνεπή στάση επί του ζητήματος της ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση