GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης: Ο Προβόπουλος πρώτα αύξησε το μισθό του και μετά τον μείωσε

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γι...


Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου με σχόλιο- παρέμβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και στο Facebook.
Ο κ. Καρχιμάκης με νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα κατηγορεί τον κ. Προβολόπουλο αναφέροντας: «Φέρεται ότι αύξησε τον μισθό του κατά 30% ο κεντρικός τραπεζίτης πριν από την δήθεν μείωση του 30% που ανακοίνωσε τελευταία ο ίδιος έτσι ώστε να μην μειωθούν καθόλου οι αμοιβές του. Παραπλανώντας και την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της Ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας κ. Ντράγκι και την ελληνική κοινωνία».
Ο κ. Καρχιμάκης συμπλήρωσε: «Ο κεντρικός τραπεζίτης λοιπόν φέρεται να αύξησε τις αμοιβές του κατα 30%για να μην μειωθούν τελικά από την δήθεν μείωση κατα 30%, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ενημερώνοντας τον ευρωπαίο κεντρικό τραπεζίτη κ. Ντράγκι και την κυβέρνηση. Βεβαίως ο έλληνας κεντρικός τραπεζίτης μπορεί να το αρνηθεί, γιατί γνωριζεί ότι η τράπεζα Ελλάδος έχει το προνόμιο του ανεξέλεγκτου θύλακα απο οποιαδήπατε ελεγκτική η δικαστική αρχή. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή. Δούλεψε για άλλη μια φορά την κοινωνία.
Το άβατο όμως και το ανεξέλεγκτο στον κρίσιμο αυτό χώρο θέτουν και ένα μεγάλο ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της δημοκρατίας».
Πηγή: newpost.gr

6 σχόλια

  1. ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΚΩΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ Ο
    ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα γράφεις κ. Καρχιμάκη. Μόνο εσύ έχεις το θάρρος και ξεσκεπάζεις τους Προβόπουλους(δεν είσαι γραμμένος σε κανένα pay roll), που αφού κονόμησαν γερά στις ιδιωτικές τράπεζες, τώρα τάχα μου τις...ελέγχουν! Και κάνουν αυτές τις μαϊμουδιές με τους μισοθούς και τα πανωμίσθιά τους.
    Αλλά φταίτε και σεις που ανεχτήκατε τους Προβόπουλους να ασκούν εξουσία αυτονομημένη από τον πολιτικό έλεγχο. Την ανεξαρτησία της κεντρικης τράπεζας την έχουν κάνει λάστιχο και ευλογούν τα γένια τους οι Προβόπουλοι, οι Παπαδάκηδες κλπ. Άκου τι σου λέω. Η Βουλή τι κάνει, όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση