GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν»

«Οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής συνιστούν ευθεία απειλή όχι μόνο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη ...

«Οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής συνιστούν ευθεία απειλή όχι μόνο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του, αλλά και απέναντι σε κάθε προοδευτικό πολίτη» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Η. Κασιδιάρη αναφορικά με τα χτεσινά επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο».
«Τέτοιου τύπου δηλώσεις, αλλά και αντίστοιχου περιεχομένου φασιστικές ενέργειες, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στο να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, την ενίσχυση της δημοκρατίας. Θεωρούμε επιβεβλημένη την επίσημη τοποθέτηση όλων των κομμάτων, καθώς και της κυβέρνησης, η οποία με τη στάση της ενθαρρύνει και αξιοποιεί τη φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής» προσθέτει η ανακοίνωση.

2 σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι ζει σε άλλη χώρα, λέει το υπ. Δημόσιας Τάξης:
    «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι ζει σε άλλη χώρα, παρότι διαψεύδεται από την ίδια την πραγματικότητα.

    Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προασπίσθηκε και θα συνεχίσει να προασπίζεται τη νομιμότητα και το δημοκρατικό μας πολίτευμα από τους ποικιλώνυμους εχθρούς του.

    Με την ευκαιρία διαμηνύουμε για μία ακόμη φορά σε κάθε άκρο ότι η Ελλάδα δεν είναι “ξέφραγο αμπέλι”.

    Άλλωστε, αποτελεί κακόγουστο ανέκδοτο να επικαλείται τη νομιμότητα ένα κόμμα το οποίο συστηματικά επικροτεί την κατάλυσή της»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ρε τατσιόπουλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
    Αν είχα την ικανότητα και την δυνατότητα να κάνω μια θεατρική παράσταση που θα σε έβαζα γυμνό, από την ΠΙΣΩ πλευρά, να ασχολείσαι επί 2 ώρες με την τρυπίδα σου.

    Όλο το έργο θα σατίριζε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που έχεις εκτοξεύσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έβριζα τον πατέρα και τη μάνα σου χυδαία και θα έβαζα και τις δικές μου ΣΑΛΤΣΕΣ, γιατί η τέχνη ρε παιδί μου δεν γνωρίζει όρια.

    Άραγε δεν θα μου έκανες μήνυση και αγωγή μαζί, ζητώντας μου τα μαλλιοκέφαλά σου ,επειδή θα σε εξευτέλιζα ?

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ( γιατί πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο κρύβεται, ένα ΠΑΠΑΡΙ) βρίζεις και χλευάζεις τα ιερά και όσια ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ των συνανθρώπων μας ?

    Γιατί ρε μισάνθρωπε, που ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια έχεις περάσει, βγάζεις τέτοιο μίσος για ΕΛΛΗΝΕΣ ?
    Από που τα παίρνεις ρε ΚΕΡΑΤΑ εσύ και οι όμοιοί σου ?


    Υ.Γ. Σέβομαι απεριόριστα τα πιστεύω όλων των θρησκειών, αλλά δεν γίνεται κάποιες θρησκείες να είναι πιο ΣΕΒΑΣΤΕΣ από τις άλλες, μέσα στην Ελλάδα.

    ΥΓ. Βρήκαν και τα κάνουν.
    Ας τολμούσαν επί ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να κάνουν τέτοιες αηδίες.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση