GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν ήταν λύση ανάγκης ο Μάσα»

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Ferrari απάντησε στα σχόλια που θέλουν τη σκουντερία να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Φελίπε Μάσα καθώς...

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Ferrari απάντησε στα σχόλια που θέλουν τη σκουντερία να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Φελίπε Μάσα καθώς δεν είχε άλλες επιλογές.
Η ιταλική μάρκα τόνισε πως είχαν προτάσεις από άλλους πιλότους, ωστόσο κατέληξαν στο Βραζιλιάνο, καθώς έχει ταλέντο, ταχύτητα και ικανότητα.
«Η απόφαση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον Φελίπε Μάσα για ακόμη μια σεζόν πάρθηκε ύστερα από σκέψη και δεν ήταν η μοναδική μας λύση.
Δεν ήταν κάτι αναπόφευκτο, λόγω έλλειψης άλλων εναλλακτικών επιλογών, ούτε επηρεαστήκαμε από τα λόγια του ομόσταβλού του. Η Ferrari αποφασίζει μόνη της ποιοι θα είναι οι πιλότοι της.
Αρκετοί ήταν οι πιλότοι που έχουν χτυπήσει την πόρτα στο Μαρανέλο, υπήρχαν και καλές προτάσεις, αλλά στο τέλος τοπ συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπάρχει καλύτερος από το Φελίπε που να έχει ταχύτητα, ταλέντο και ικανότητα και να δουλεύει για το καλό της ομάδας», ανέφερε ανακοίνωση της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση