GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πρόκειται να γίνω πρόεδρος-μαριονέτα»

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε άλλη μία απάντηση στις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να είνα...

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε άλλη μία απάντηση στις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να είναι «πρόεδρος μαριονέτα».
Σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» ο πρόεδρος της Βουλής είπε: «αν για οποιονδήποτε λόγο η ομαλότητα και η σταθερότητα εκλείψουν, τότε ούτε αυξημένη διαπραγματευτική ισχύ θα έχουμε, ούτε ασφαλές περιβάλλον για την προσέλκυση επενδύσεων και θα προκληθεί μεγάλη ανασφάλεια στους πολίτες.
Ο εκδότης της εφημερίδας, κ.Χατζηνικολάου, γνώριζε το αποτέλεσμα ενός τέτοιου δημοσιεύματος, που βασίστηκε σε αστήρικτη καταγγελία, από μόνο ένα πρόσωπο, εμπλεκόμενο στην υπόθεση, το οποίο μετέφερε, αορίστως, κάτι που άκουσε. Πολλά μπορεί να είναι τα σενάρια. Εγώ, αυτό που γνωρίζω, είναι ότι αν δεν ήμουν πρόεδρος της Βουλής, ίσως η είδηση να μην ήταν καν στην πρώτη σελίδα. Άρα στοχοποιείται ο θεσμός».
Και συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει: «Έχει εισβάλει ανορθόδοξα και βάναυσα στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή, ελέγχοντας ακόμη και τον περίγυρό μου. Γνωρίζω πως ένας πολιτικός αυτά πρέπει να τα αναμένει και να τα υπομένει. Και γι αυτό τα αποδέχομαι. Απαιτώ όμως, όταν μετά την έρευνα δεν προκύπτει τίποτα, να έχει τη γενναιότητα να πει και να γράψει: “τον έψαξα και δεν βρίσκω τίποτα, τουλάχιστον, μέχρι στιγμής”. Όχι να “σφυρίζει” αδιάφορα.
»Όπως πολλοί υποστηρίζουν, ο κ. Χατζηνικολάου παρουσίαζε ένα επίπεδο δημοσιογραφικό και τώρα απορούν γιατί επιλέγει τον κιτρινισμό. Και αναρωτιούνται τι κρύβεται από πίσω. Πιθανόν κάποιοι να θεωρούν πως ο πρόεδρος της Βουλής πρέπει να είναι «μαριονέτα» και απλά να προεδρεύει. Τους απαντώ ότι εγώ δεν θα είμαι ένας τέτοιος πρόεδρος».

6 σχόλια

  1. Mειμαράκη πριν ξεκινήσεις την πολιτική σου καριέρα πως ζουσες και πως ζεις σημερα;

    Μήπως ξέρεις κανένα κλεφτη να κόβει αποδειξεις να φωνάζεις τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία όταν κλεβει ή παιρνει τα κλεμένα για να αποθανατίζουν την στιγμή ή μήπως πάει σε συμβολαιογράφο ακόμα και στην γυναικα του ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ να δηλώνει την αποδοχή των κλοπιμαίων;

    Μειμαράκη εσύ και οι υπόλοιποι βουλευτές απο το 1975 και μετα ειστε οι υπευθυνοι για τον Τιτανικό με αρχηλήσταρχους την οικογένεια του ιδρυτή της Ελληνικής ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΖΑ ΒΑΓΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά τα κατέβασε τα παντελόνια ο Πρόεδρος; Ο Πάκης τι λέει;

    Γενικά λέγεται ότι ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που αξίζει. Αλλά τόσο χυδαίους τους αξίζει ο ελληνικός λαός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δεν πρόκειται να γίνω πρόεδρος-μαριονέτα»
    Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

    ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΣΦΑΓΗ" ετοιμάζουν οι 3 καβαλέρος, αφού υποχρεώσουν τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα ΑΘΛΙΑ μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ.
    Υπουργοί και βουλευτές των τριών κομμάτων θα διαγραφούν ή θα παραμεριστούν για να τακτοποιήσουν οι 3 "ηγέτες" τους παρατρεχάμενους κολλητούς. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού τους ταπεινώσουν με το "ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" και μετά θα τους εξαφανίσουν πολιτικά !
    Δύσκολα τα πράγματα για τα "μπακογιαννάκια" και τα "καραμανλάκια" στη ΝΔ ! Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τον Κουβέλη υπάρχει παγωμάρα στα 3 κόμματα. Προβληματισμός και στη ΝΔ γιατί σήμερα άρχισαν πιο έντονες αποδοκιμασίες προς βουλευτές της ΝΔ, ενώ στην άφιξη του Άξιον Εστί οι χιλιάδες πιστών δεν χειροκρότησαν τους κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ ακούγονταν και αρνητικά σχόλια γι' αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ... Άντρας !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση