GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο με εργάτες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίσθηκαν από την επίθεση ενόπλων ενάντια σε ένα λεωφορείο, το οποίο προερχόταν από τον Λ...

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίσθηκαν από την επίθεση ενόπλων ενάντια σε ένα λεωφορείο, το οποίο προερχόταν από τον Λίβανο και μετέφερε σύρους εργάτες που μόλις είχαν περάσει τα σύνορα.
«Μία τρομοκρατική ομάδα επιτέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε λεωφορείο που μετέφερε σύρους εργάτες προερχόμενους από τον Λίβανο, λίγα λεπτά αφότου είχαν διασχίσει τη μεθοριακή διάβαση της Αρίντα με κατεύθυνση το συριακό έδαφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ πολίτες και να τραυματισθούν άλλοι οκτώ» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Το πρακτορείο ειδήσεων Sana μετέδωσε τις δηλώσεις ενός από τους τραυματίες, ο οποίος ανέφερε πως «περί τις 02:00, δύο οχήματα παρεμπόδισαν το λεωφορείο μας, το οποίο μόλις είχε διασχίσει τη μεθοριακή διάβαση της Αρίντα και μας οδήγησαν σε ένα αγρόκτημα».
«Οι τρομοκράτες μας έδεσαν τα χέρια και μας κάλυψαν τα μάτια, ενώ κατόπιν μας προπηλάκισαν και μας έβρισαν υποστηρίζοντας ότι δεν υποστηρίζουμε ‘τους επαναστάτες στο Χαλέπι’», τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη στη Συρία και θέατρο ανελέητων μαχών ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους στασιαστές.
Ένας άλλος τραυματίας είπε στο Sana πως «η ομάδα τρομοκρατών τους επιτέθηκε και τους αφαίρεσε τις ταυτότητες και τα χρήματά τους προτού τους επιβιβάσει στο λεωφορείο και ανοίξει πυρ».
(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση