GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολάντ: Θέλω την Ελλάδα στην ευρωζώνη

Νέο μήνυμα στήριξης προς τη χώρα μας έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρ...

Νέο μήνυμα στήριξης προς τη χώρα μας έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.
Ο Φρανσουά Ολάντ υπογράμμισε ότι θέλει την Ελλάδα στην ευρωζώνη και κάλεσε μάλιστα να μην ξανατεθεί τέτοιο θέμα από τη στιγμή που η χώρα μας τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
Μάλιστα, από τη στιγμή που τηρούνται οι δεσμεύσεις, ζήτησε να αποδεσμευτούν στις επόμενες εβδομάδες τα χρήματα της επόμενης δόσης και συγκεκριμένα, μετά την έκθεση της τρόικας.
«Το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη δεν πρέπει να ξανατεθεί πλέον. Δεν πρέπει να ξανατεθεί. Αυτό θα αποτελέσει, παρά τις δυσκολίες και τα βάσανα του ελληνικού λαού μια εγγύηση», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση