GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ καλεί Παπανδρέου να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ

Την κλήση και άλλων προσώπων που, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είχαν λάβει γνώση για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ, ζήτησε ...



Την κλήση και άλλων προσώπων που, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είχαν λάβει γνώση για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ, ζήτησε από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπουλου ζήτησε να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, οι πρώην Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών κ.κ Ηλίας Πλασκοβίτης και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών κ. Τάσος Μπάνος, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας, ο πρέσβης Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, αλλά και η πρώην Διευθύντρια του Γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών κα. Χρύσα Χατζή.
Πηγή: epikaira.gr

5 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΤΡΑΓΚΑ Η ΤΟΥΣ ΒΟΒΟΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Η ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρια μου
    Με το που κυκλοφορησε το βιβλιο του Ρουμελιωτη, αν ειμασταν Ευρωπαικο ανεπτυγμενο κρατος επρεπε αμεσως να προφυλακιστουν οι κ.Παπανδρεου και Παπακωνσταντινου.
    Επειδη ομως ειμαστε στη μπανανια που λεγεται Ελλαδα μην τολμησης να ξαναμιλησης για τον μεγαλο ηγετη τον Παπανδρεου γιατι θα στειλω τον ειασαγγελεα να σε συλαβη.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιό ακριβώς λόγο να τους συλλάβουν; Επειδή το θέλεις και το λές εσύ;
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο για τον Ρουμελιώτη πότε ήταν αξιόπιστος; Όταν έλεγε ότι το μνημόνιο είναι ο μόνος δρόμος και έδινε τα εύσημα στη κυβέρνηση του Παπανδρέου ή τώρα που λέει τα ακριβώς αντίθετα. Φτάνει πια με τις γελοιότητες αυτές, όλοι έχουν γίνει οικονομολόγοι και δικαστές και κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση