GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από ποιον ζητάει βοήθεια ο Μπερλουσκόνι;...

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο στο Μιλάνο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την Παρασκευή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία...


Εμφανίστηκε στο δικαστήριο στο Μιλάνο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την Παρασκευή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία σχέση με την τότε ανήλικη χορεύτρια Ρούμπι. Ανέφερε ακόμα πως της είχε δώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, με σκοπό εκείνη να ανοίξει την δική της επιχείρηση. Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται και για κατάχρηση εξουσίας, επειδή το 2010 είχε καλέσει την αστυνομία του Μιλάνο, για να αφήσει ελεύθερη την Ρούμπι που είχε συλληφθεί. Μάλιστα, είχε πως πει στην αστυνομία πως ήταν η ανιψιά του τότε προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και ήθελε να αποφύγει διπλωματικό επεισόδιο.
 Ενώπιον των τριών γυναικών δικαστών ο Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε πως τα ''μπούγκα μπούγκα'' πάρτι δεν ήταν τίποτα άλλο από συγκεντρώσεις φίλων του στην βίλα του, όπου δειπνούσαν και εκείνος τους τραγουδούσε. Επίσης, αρνήθηκε πως γίνονταν όργια εκεί, αφού παρευρίσκονταν και παιδιά.
 Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, δήλωσε πως ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η πρώην σύντροφός του είχαν παρευρεθεί σε τέτοια συγκέντρωση. Οι δικηγόροι του Μπερλουσκόνι κάλεσαν τον διάσημο ηθοποιό και την σύντροφό του να καταθέσουν στις 26 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο Κλούνεϊ έχει πει ότι είχε συναντήσει τον Μπερλουσκόνι στην βίλα του, επειδή ήθελε να του ζητήσει βοήθεια για το ανθρωπιστικό έργο του στο Νταρφούρ. Ο  πρώην Ιταλός πρωθυπουργός τον είχε καλέσει και σε ένα πάρτυ του αλλά ο ηθοποιός είχε αρνηθεί την πρόσκληση. ''Συνάντησα ένα απόγευμα τον Μπερλουσκόνι και ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά απογεύματα της ζωής μου'' είχε δηλώσει ο Κλούνεϊ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τάιμ. ''Πήγα να του μιλήσω για το Νταρφούρ. Αυτός με οδήγησε στο υπνοδωμάτιο του και μου έδειξε το κρεβάτι που του είχε δώσει ο Πούτιν.'' είχε συμπληρώσει. Άνθρωποι από το περιβάλλον του σταρ είπαν πως ο Κλούνεϊ θα πάει να καταθέσει, διότι λέγεται πως ήταν σε ένα πάρτυ που εκείνος δεν ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση