GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφερε παπούτσια με ηρωίνη στον κρατούμενο αδελφό του!

«Παρέα» στον 46χρονο αδελφό του που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κάνει στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου ένας 41...


«Παρέα» στον 46χρονο αδελφό του που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κάνει στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου ένας 41χρονος που είχε την φαεινή ιδέα να κρύψει ηρωίνη μέσα σε ένα από τα… παπούτσια που του πήγε! Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αμέσως τα ναρκωτικά.
Ο δράστης είχε βάλει τα παπούτσια σε μια σακούλα μαζί με άλλα είδη ρουχισμού και μέσα σε ένα από αυτά είχε βάλει ένα νάιλον σακουλάκι με μικροποσότητα ηρωίνης, χωρίς καν να το κρύψει! Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μεταγωγών που έκαναν έρευνα στη σακούλα και ανακάλυψαν την ηρωίνη.
Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για προμήθεια και εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 46χρονο αδελφό του που συνελήφθη και γι’ αυτή την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση