GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η τύχη της Ελλάδα στην ευρωζώνη δεν έχει αποφασισθεί»

Διατηρεί το αυστηρό του ύφος προς την Ελλάδα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζοντας ότι η χώρα οφείλει να κατ...

Διατηρεί το αυστηρό του ύφος προς την Ελλάδα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζοντας ότι η χώρα οφείλει να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες και πως η τύχη της στην ευρωζώνη «δεν έχει αποφασισθεί ακόμη».
«Επιθυμία μας είναι η Ελλάδα να μπορέσει να παραμείνει στην ευρωζώνη. Όμως έχει να κάνει πολλά ακόμη. Αυτό δεν έχει αποφασισθεί ακόμη», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF με τίτλο «Ο Αγώνας για το Ευρώ» και το οποίο πρόκειται να μεταδοθεί στις 30 Οκτωβρίου.
«Υπάρχουν αμφιβολίες έως σήμερα ως προς το κατά πόσον η Ελλάδα θα μπορούσε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Αυτές οι αμφιβολίες θα πρέπει να αρθούν στο μέλλον», πρόσθεσε ο γερμανός ΥΠΟΙΚ.

3 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ !

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 31 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΌΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ____________________ __________ //
    Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποκαλυφθούν οι διαπλεκόμενοι ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΙ...

    Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στην φερόμενη σαν λίστα Λανγκάρντ και καταλαβαίνει περί τι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ πρόκειται...

    Εντελώς "τυχαία" οι σημαιοφόροι της ..."Αντίστασης" στους "Ναζί" που μας επέβαλαν "τοποτηρητές"
    οι δανειστές μας , είναι οι πιο "ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ" αντι- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ...

    Εντελώς "τυχαία" όλοι αυτοί οι τύποι θέλουν να διώξουμε τους "κακούς" ξένους που μας ζητούν να ΜΗΝ πληρώνουμε με τους ΦΟΡΟΥΣ μας τρελά ποσά για :Συνδικαλιστές (Των ΔΕΚΟ κυρίως εννοείται...)
    -"Άγαμες" Θυγατέρες (βρε δεν πάνε να...)
    -Τριπλές και τετραπλές συντάξεις σε πολιτικούς που με το που αναλαμβάνουν κάτι στο δημόσιο αυτόματα γίνονται και ΠΛΟΥΣΙΟΙ
    και λοιπά και λοιπά...

    Όλοι αυτοί οι "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ " έβγαλαν τα λεφτά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και περιμένουν...

    Περιμένουν να πείσει ο "φράγκας" τους κουτογραγκους Έλληνες να "επαναστατήσουν" και να έρθουν πίσω με τα μισά λεφτά να πάρουν ΤΡΕΛΕΣ περιουσίες...

    Να τους ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
    _____________________________ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΣΟΙΜΠΛΕΡ... είμαστε στην δραχμή μέσα από το ευρώ.. πόσα θα χάναμε αν βγαίναμε από το ευρώ 60%!!!!! Ε ΤΑ ΧΆΣΑΜΕ.. ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΟΝ ΜΜΕ ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΤΖΆΜΠΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ;...

    ΛΟΙΠΌΝ ΤΈΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ , ΉΛΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΠΑΤΈ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΎΣΗ ,ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΆ ΔΎΣΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ...ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση