GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύριγγες για εξουδετέρωση αεροπειρατών

Το 1974, ο εφευρέτης Τζακ Τζένσεν σκέφτηκε έναν τρόπο για την αντιμετώπιση αεροπειρατών και όσων δημιουργούσαν προβλήματα κατά τη διάρκε...

Το 1974, ο εφευρέτης Τζακ Τζένσεν σκέφτηκε έναν τρόπο για την αντιμετώπιση αεροπειρατών και όσων δημιουργούσαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Πρότεινε ένα μηχανισμό κάτω ακριβώς από κάθε κάθισμα ο οποίο περιελάμβανε μία υποδερμική σύριγγα. Αν, τώρα κάποιο μέλος του πληρώματος παρατηρούσε ανάρμοστη συμπεριφορά εκ μέρους κάποιου επιβάτη, θα ενεργοποιούσε το μηχανισμό, με αποτέλεσμα η σύριγγα να μετακινηθεί προς τα πάνω διαπερνώντας το μαξιλάρι και αδειάζοντας το περιεχόμενό της στα οπίσθια του «άτακτου» επιβάτη, εξουδετερώνοντάς τον. Την ίδια στιγμή, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα κλείδωνε η ζώνη ασφαλείας, αποτρέποντας έτσι την πιθανή μετακίνησή του.
Καλά όλα αυτά αλλά από ότι φαίνεται ο εφευρέτης παρέλειψε να λάβει υπόψη του ότι οι αεροπειρατές δεν ανακοινώνουν από πριν τη δράση τους στο αεροπλάνο. Σηκώνονται από τις θέσεις τους και μόνο τότε φανερώνουν τις προθέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση