GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Πάγκαλος γλύφει εμετικά τον Σαμαρά»

Επίθεση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγο...

Επίθεση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας τον πρώην υπουργό ότι «γλύφει τον πρωθυπουργό για λίγη δημοσιότητα».
«Πάγκαλος: Ταυτίζει το ΣΥΡΙΖΑ με τους Ναζί, αποδομεί το ΠΑΣΟΚ και γλύφει εμετικά τον Σαμαρά. Κατάντια για λίγη δημοσιότητα και ένα υπουργείο!», γράφει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, δήλωσε πως «ένας τύπος που λέει στους Ευρωπαίους “βάλτε κάτω τα μολύβια και ακούστε μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους”, δεν είναι γελοίος; Εμένα αυτό το συναίσθημα μου προκαλεί», ενώ ανέφερε ότι του έχει προκαλέσει θετική έκπληξη η στάση του Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργού.
 «Ο Πάγκαλος γλύφει εμετικά τον Σαμαρά»

4 σχόλια

  1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, έχουμε καμένες φλάντζες ...

    Τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν αυτή την οικονομία για να μην σκάσει σαν καρπούζι, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να προκαλέσουν τεχνητή κρίση με σκοπό τις εκλογές και την πλήρη διάλυση της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

    «Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε οι βουλευτές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε σε εκλογές» δήλωσε σε συνέντευξή του την Κυριακή ο κ. Πάνος Καμμένος. Σκοπός του κ. Καμμένου, κατά ομολογία του, είναι να πέσει η κυβέρνηση για να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

    Βάζοντας στην άκρη τα νέα μέτρα, για τα οποία δεν νομίζω να υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να τα βλέπει με θετικό μάτι, υπάρχει ένα άλλο ερώτημα.

    Δηλαδή κάθε φορά που δεν συναινεί η μειοψηφία, θα πρέπει αυτή η μειοψηφία να προκαλεί τεχνητή κρίση και να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι η χώρα σε εκλογές;

    Είναι άραγε λογική αυτή;

    Ο τίτλος του άρθρου αποσκοπεί στο να αναδείξει την τρέλα και τον παραλογισμό πολλών προσώπων που βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, που με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους διαιωνίζουν τον παραλογισμό της πολιτικής σκέψης της μεταπολίτευσης.

    Και μέχρι ο ελληνικός λαός να τους απαξιώσει όλους αυτούς και να τους κουρέψει από την δημοσιότητα, ο παραλογισμός αυτός θα συνεχιστεί.

    Μέσα σε όλα αυτά, ο κ. Τατσόπουλος ντρέπεται που δεν είναι ομοφυλόφιλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετωπικη Μητροπουλου-Φωτοπουλου
    - Μπαχαλο στον ...ΣΥΡΙΖΑ

    Με επιστολή του ο βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος εξαπολύει επίθεση στους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ
    για τη συνεργασία με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τον Ανδρέα Κολλά και ζητάει άμεση σύγκλιση της Γραμματείας του κόμματος για να τοποθετηθεί επί του θέματος.
    Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαρνηθεί
    τη σημερινή οργανωτική δομή του συνδικαλιστικού κινήματος και να υιοθετήσει μια νέα πρωτοβάθμια δομή για το νέο συνδικάτο.

    Η επίθεση του Αλέξη Μητρόπουλου αφορά πρωτίστως τον Δημήτρη Στρατούλη, τον Αλέκο Καλύβη, και τον Γιώργο Γαβρίλη, όλα στελέχη του «Αριστερού Ρεύματος», που έχουν τον πρώτο ρόλο στα συνδικαλιστικά της Κουμουνδούρου και που στο παρασκήνιο προωθούν συγκρότηση «αντιμνημονιακής παράταξης» με στελέχη του «παλαιού» κυρίως ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Φωτόπουλος και ο Ανδρέας Κολλάς (θρυλικός συνδικαλιστής από το θέμα των λεωφορείων του ΟΑΣΑ) .

    Ο Νίκος Φωτόπουλος, μάλιστα, προωθείται από τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου για πρόεδρος της ΓΣΕΕ, με τη στήριξη και του Νίκου Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ, στη θέση του Γιάννη Παναγόπουλου, του οποίου και υπήρξε «πολιτικό παιδί».

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Real ο Αλέξης Μητρόπουλος στην επιστολή του, φωτογραφίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδικαλιστικό χώρο, κάνει λόγο για «εσωτερική γραφειοκρατία», ενώ τονίζει, ότι «δεν μπορεί ένα αριστερό κόμμα να έχει μεγάλη επιρροή στην κοινωνία, αλλά πολύ μικρή στο συνδικαλιστικό κίνημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ "ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΚΑΤΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερχεται διασπαση στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ -εκμεταλλευόμενος τη φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης- να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια-δυο μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο η ηγεσία του κόμματος πιθανώς στο άμεσο μέλλον να χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις απειλές... εκ των έσω.

    Οι διεργασίες για τη μετατροπή των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα ξεκίνησαν και όπως ψιθυρίζεται, ένας παλιός γνώριμος "περιμένει στη γωνία".

    Συγκεκριμένα...ο κύριος αυτός, όντας ενημερωμένος για τη δυσαρέσκεια των πιο σκληροπυρηνικών αντιευρωπαϊστών για την... mainstream στρατηγική του Τσίπρα, επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, παίρνοντας μαζί του στελέχη πρώτης γραμμής που διαφωνούν ανοιχτά με την "πασοκοποίηση" του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι διαφωνίες στελεχών που αποτελούν εδώ και χρόνια τη "ραχοκοκκαλιά" του κόμματος από την εποχή του Συνασπισμού είναι έντονες και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μιλούν για επικείμενη διάσπαση.

    Βασικό σημείο τριβής αποτελεί η επιλογή της νυν ηγεσίας να ακολουθήσει φιλοευρωπαϊκή πολιτική με αποκορύφωμα την πρόσφατη δήλωση του Τσίπρα ότι "η Ελλάδα θα καταστραφεί εκτός ευρώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση