GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Αυγή απαντά στον αναθεματισμό της από τον μητροπολίτη Παύλο!

Ταράχτηκε η Χρυσή Αυγή από τον «αναθεματισμό» του μητροπολίτη Παύλου, ο οποίος δήλωσε ότι ο Χριστιανός δεν μπορεί να είναι Χρυσαυγ...


Ταράχτηκε η Χρυσή Αυγή από τον «αναθεματισμό» του μητροπολίτη Παύλου, ο οποίος δήλωσε ότι ο Χριστιανός δεν μπορεί να είναι Χρυσαυγίτης.
Το γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνει ότι «στηρίζει» την Ορθοδοξία απέναντι στους εχθρούς της και παραπέμπει να κριθεί για την πίστη της από τον… Θεό! (sic). Διαβάστε την ανακοίνωση:
Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκδόθηκε το 1992: «η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν απαραίτητο συστατικό του Έθνους μας και στοχεύει στην ανάδειξη του εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας και στην αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά».
Επίσης τον πληροφορούμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε έκανε πολιτική, πραγματοποιώντας «χριστεμπόριο», όπως πλείστοι πολιτικοί με φωτογραφίες σε λιτανείες κλπ. Η παρουσία μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως των οργανωτών της διαμαρτυρίας. Μας αδικεί με όσα είπε και μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας Ιεράρχης πολιτικολογεί εναντίον συγκεκριμένου κόμματος, ενώ δε λέει λέξη για κόμματα και πολιτικούς που δηλώνουν ευθέως άθεοι, βλάσφημοι και ανήκουν σε σκοτεινές λέσχες, μυστικές εταιρείες και δόγματα.
Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν συστατικό της εθνικής μας ταυτότητος και το ποιος πιστεύει ή όχι δεν θα το κρίνει κανένας σ’ αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Θεός. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις όποιες απειλές δηλώνουν ότι δέχονται οι άνθρωποι της Μητροπόλεως Κοζάνης, με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση.

6 σχόλια

  1. Κόμμα με Άδωνη, Βορίδη, Αννούλα, Πάγκαλο και Λοβέρδο του ΕΟΠΠΥ ( με τον οποίο όλοι οι Έλληνες δεν βρίσκουν γιατρό και πληρώνουν εξετάσεις και φάρμακα ), μαζί με τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ ( γιατί οι παραδοσιακοί ΝΔημοκράτες, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΔΑΠΙΤΕΣ, ΔΑΚΙτες φεύγουν μαζικά και υποβάλλουν παραιτήσεις ),θα λάβει ένα ξεγυρισμένο 5 έως 10% !!!
    Να δω τα μούτρα του Βενιζέλου, όταν θα του φέρει ο Αντωνάκης τον Λοβέρδο και την Αννούλα θριαμβευτές υπουργούς στο νέο σχήμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι της χρυσής νύχτας οι άλλοι δεν δηλώνουν χριστιανοί όπως εσείς που δεν δίνετε ενα πιατο φαγητο σε ενα πεινασμένο επειδή ειναι αλλοδαπός .ο χρηστος για αυτο διδαξε την παραβολή του καλού σαμαρειτη .αν δεν την ξέρετε να σας στείλει μια αγία γραφή ο Σεβασμιότατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι και χρηστος ρε φιλε , σχολειο δεν πηγες;

      Διαγραφή
    2. ε οχι και χρηστος ρε φιλε , σχολειο δεν πηγες;

      Διαγραφή
  4. γιατί να πει για τους άθεους ο μητροπολίτης; μιλάει για αυτούς που υποκρίνονται και εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση