GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζουν την επίσκεψη Μέρκελ στο ΠΑΣΟΚ

Πολύ θετικό χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ και μόνο το γεγονός της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, σύμφωνα με πη...

Πολύ θετικό χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ και μόνο το γεγονός της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.
Οι ίδιες πηγές, ελλείψει επίσημης ενημέρωσης, ήταν συγκρατημένες, αναφέροντας ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει την ενημέρωση αυτή από τον πρωθυπουργό για τη συνάντηση και τις συνομιλίες του με την κα Μέρκελ, αλλά και από το οικονομικό επιτελείο για τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.
Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ως γεγονός τεράστιας σημασίας ότι η κα Μέρκελ, όπως και γενικά οι ευρωπαίοι εταίροι, αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες που κατέβαλε η χώρα τα δυόμισι τελευταία χρόνια.
Επισημαίνουν επίσης και οι εκτός Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι η χώρα έχει καλύψει μεγάλο μέρος του δρόμου, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς για να καλυφθεί. Και αυτό για να υλοποιηθεί, αναφέρουν, καθιστά απαραίτητη μια ολοκληρωμένη συμφωνία, για την οποία το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία πρέπει να αποτελέσει τη βάση.

3 σχόλια

  1. Κανείς μα κανείς δημοσιογράφος η αναλυτής η ξερόλας δεν είπε την αλήθεια γιατί ήλθε η κ. Μερκελ..

    ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΑ.

    Θα λένε στους ψηφοφόρους τους, είδατε ήλθε και η ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ, ΑΡΑ ΌΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ( ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΘΑ Η ΚΎΡΙΑ)

    ...Ο ΒΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στο ΠΑΣΟΚ μας κανετε πλακα,
    Πως ηταν θετικη η επισκεψη Μερκελ αφου δεν ειδε και δεν συνεφαγε με το μεγαλο αστερη της πολιτικης ζωης του τοπου μας το ΒΑΓΓΕΛΗ το δικο σας να της δωσει οδηγιες και κατευθυνσεις πως θα λυση τα προβληματα του πλανητη και να της εξηγηση πως τα ελυσε αυτος στην χρεοκωπημενη Ελλαδα με τη λιστα Λαγκαρτ.
    Προσεξτε γιατι θα σας μαλωσω.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕ..βλακας είσαι..

    δεν χρειάζοντα άλλα λόγια για σένα
    ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση