GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτο: Τη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη διέταξε ο εισαγγελέας...

Eντολή στην Αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει και να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου, τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε η Εισαγγ...

Eντολή στην Αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει και να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου, τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε η Εισαγγελία Αθηνών.
Ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό του, HOT DOC μια λίστα με ονόματα και ισχυρίζεται πως πρόκειται για την περίφημη «λίστα Λαγκάρντ».
Η δικαιοσύνη, θεώρησε πως η δημοσιοποίηση των ονομάτων παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων αυτών και του νόμου περί απορρήτου και για αυτό τον λόγο, εξέδωσε εντολή για την σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος διώκεται για πλημμέλημα.
Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας αναφέρεται:
«Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ».

5 σχόλια

  1. βρωμαει σκατιλα η δικαιοσυνη πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H "παραβιάση των προσωπικών δεδομένων"

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ναζί η Μέρκελ προσπαθεί να συκοφαντήσει τον πατριώτη
    Γιώργο Τράγκα!!!
    ..Άκου 'κει!!
    Ο Γιώργος λεφτά στην Ελβετία!
    Αν είναι δυνατόν!

    Τι απάντησε ο γίγαντας;
    Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά!
    Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία
    (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ...η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές).
    Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη!

    Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου.
    Μπροστά εσύ και πίσω εμείς.
    Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.
    Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις).
    Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.

    Υ.Γ.Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, δεν είναι συνωνυμία, το επιβεβαίωσε ο ίδιος και η απάντησή του μέσω του λογαριασμού του στο facebook...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΕΡΟ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9/39 ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση