GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέβηκε ο Ιταλός από τον τρούλο του Αγίου Πέτρου

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιταλική τηλεόραση RAI, πριν λίγο οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του Βατικανού υποχρέωσαν τον 47χρονο ...

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιταλική τηλεόραση RAI, πριν λίγο οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του Βατικανού υποχρέωσαν τον 47χρονο επιχειρηματία Μαρτσέλο ντι Φινίτσιο από την Τεργέστη, ο οποίος είχε ανέβει χθες βράδυ στον τρούλο τα βασιλικής του Αγίου Πέτρου, να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη θέση, στην οποία βρισκόταν, επιστρέφοντας στο έδαφος.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας από την πόλη του ιταλικού βορρά είχε επιλέξει τον θεαματικό αυτόν τρόπο διαμαρτυρίας θέλοντας να καταγγείλει ότι έπειτα από τον εμπρησμό του εστιατορίου του οι τράπεζες είχαν αρνηθεί να του χορηγήσουν δάνειο για επισκευή.
Παράλληλα, ο επιχειρηματίας είχε ξεδιπλώσει επιγραφή με την οποία αμφισβητούσε την πολιτική της κυβέρνησης του εντολοδόχου πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, τις πολυεθνικές, και ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο επιχειρηματίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαβήματός του είχε προβάλλει το αίτημα για τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μόντι, δεν έχει γίνει όμως γνωστό εάν το αίτημά του ικανοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση