GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινέζοι επιχειρηματίες μηνύουν τον Ομπάμα

Μήνυση εναντίον του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, κατέθεσε μία εταιρία κατασκευής ανεμογεννητριών που ανήκει σε δύο Κινέζους επι...

Μήνυση εναντίον του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, κατέθεσε μία εταιρία κατασκευής ανεμογεννητριών που ανήκει σε δύο Κινέζους επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Ομπάμα με διάταγμά του, επικαλούμενος «λόγους εθνικής ασφάλειας», τους απαγόρευσε να προχωρήσουν στην κατασκευή αιολικού πάρκου κοντά σε εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η εταιρία Ralls Corp είχε αγοράσει εκτάσεις προκειμένου να υλοποιήσει τέσσερα πρότζεκτ για κατασκευή ανεμογεννητριών στο Όρεγκον. Στις εν λόγω εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού πραγματοποιούνται δοκιμές μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Στη μηνυτήρια αναφορά της η εταιρία υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος «ενήργησε με παράνομο και αυθαίρετο τρόπο» και πως δεν την αντιμετώπισε με ίσους όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση