GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχει γίνει πρόοδος στα προαπαιτούμενα»

Επιμένει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ότι τα μέτρα θα έρθουν τελικά στη Βουλή σε ένα νομοσχέδιο, ενώ, κατά την έξοδό του α...

Επιμένει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ότι τα μέτρα θα έρθουν τελικά στη Βουλή σε ένα νομοσχέδιο, ενώ, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου είπε ότι «έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος σε σχέση με τις 89 δράσεις» .
Αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης του Μαξίμου, ο υπουργός δήλωσε ότι «η απόφαση της κυβέρνησης είναι να έρθουν όλα τα μέτρα σε ένα νομοσχέδιο», ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για την επιμονή της Δημοκρατικής Αριστεράς να κατατεθούν δύο διαφορετικές προτάσεις νόμου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας έθεσε ως προτεραιότητα την ετοιμότητα της Ελλάδας για την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Τετάρτη, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, που, με τη σειρά τους, θα οδηγήσουν σε καθυστερήσεις. Στη συνέχεια, ο υπουργός δήλωσε «αισιόδοξος ότι τα μέτρα θα βρουν στο Κοινοβούλιο τη μέγιστη δυνατή συναίνεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση