GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ιεράρχες πήγαν ποιμαντική εκδρομή για να αποφύγουν την Μέρκελ!

Στην… Κόρινθο βρέθηκε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αφού επέλεξε να συνεδριάσει τη Δευτέρα αντί για σήμερα προκειμένο...


Στην… Κόρινθο βρέθηκε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αφού επέλεξε να συνεδριάσει τη Δευτέρα αντί για σήμερα προκειμένου να αποφύγει την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ.
Οι αρχιερείς βρέθηκαν στην Κόρινθο για «ποιμαντική επίσκεψη» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σημειώνοντας πως λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν στην πρωτεύουσα λόγω της επίσκεψης Μέρκελ, η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να συνεδριάσει τη Δευτέρα αντί της Τρίτης που ήταν προγραμματισμένο.
Ο λόγος που η Σύνοδος προέβη στην κίνηση αυτή είναι η εγγύτητα της Μονής Πετράκη στο κτήριο της Γερμανικής πρεσβείας στο Κολωνάκι, θεωρώντας πως το σημείο θα μπορούσε να καταστεί πεδίο έντασης, λόγω των διαδηλώσεων που είχαν προγραμματισθεί.

1 σχόλιο

  1. Αντί να πάνε στην Κόρινθο καλύτερα να πάνε.. ακόμη πάρα πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση