GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άγριος καυγάς του Τέρενς Κουίκ με Μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Φραστικό επεισόδιο με αφορμή την δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη δημιουργήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής μεταξύ του ...


Φραστικό επεισόδιο με αφορμή την δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη δημιουργήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Ζουσεΐν και του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
Οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου και ο κ. Ζεϊμπέκ ζήτησε από τον κ. Κουίκ εξηγήσεις για την ερώτηση που κατέθεσε αναφορικά με τον πίνακα στον οποίο απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκικές σημαίες τον οποίο δώρισε ο πρόεδρος της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη, παρουσία του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως μεταδίδει το thrakitoday.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θίχτηκε ο ίδιος προσωπικά από την ερώτηση καθώς το μόνο που έγινε ήταν η «»Τουρκική» Ένωση Θράκης» να προσφέρει στον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης έναν πίνακα του 1952, μία εκδήλωση στην οποία ήταν παρών.
Από την πλευρά του ο Τέρερνς Κουίκ απάντησε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσω της Βουλής να δημιουργεί εμπόδια στην δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη. Ο κ. Ζεϊμπέκ απάντησε πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη εάν διαπιστώσει πως προσβάλλεται προσωπικά.

1 σχόλιο

  1. Τέλος εποχής για την τρισάθλια τρικομματική κυβέρνηση του αλαλούμ. Τα μέτρα και να ψηφιστούν από τους δύσμοιρους, φοβισμένους και απελπισμένους βουλευτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, γιατί θα έχουμε εκατόμβη θυμάτων.
    Ήδη δεκάδες παιδιά μέσα στα σχολεία λιποθυμούν από τη πείνα, οι ασθενείς δεν αντέχουν την έλλειψη φαρμάκων και γιατρών, οι αποταμιεύσεις εξαντλούνται, όπως και η υπομονή του κόσμου.
    Εξαφανισμένοι από παντού, υπουργοί και βουλευτές, τρέμουν την ώρα ανακοίνωσης των μέτρων...Τελειώνουν πριν την ώρα τους. Και γνωρίζουν ότι όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, τελειώνει πολιτικά - οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση