GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γίνει ειρηνική διαμαρτυρία κατά της Μέρκελ με Ζορμπά!...

Από το facebook Dimitris Liberopoulos. ΄Ελληνες και Ελληνίδες ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον ερχομό της ΜΕΡΚΕΛ όπως οι ομογενείς σε λεωφόρ...

Από το facebook Dimitris Liberopoulos.

΄Ελληνες και Ελληνίδες ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον ερχομό της ΜΕΡΚΕΛ όπως οι ομογενείς σε λεωφόρο του Καναδά,χορεύοντας Ζορμπά. ! Ερχεται να μας βάλει στο βήμα της χήνας, να μας χορέψει στο ταψί...Πλημμυρείστε το Σύνταγμα χοεύοντας Ζορμπά ! Να πεθάνουμε τουλάχιστον όπως γουστάρουμε. Μίκη Θεοδωράκη ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ... Σκεφθείτε χιλιάδες χιλιάδων να χορεύουν
συρτάκι,χαμός στα παγκόσμια ΜΜΕ... Και ίσως να μας μιμηθούν στις πλατείες των πόλεων της Ευρώπης...

10 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόμμα είναι η χρυσή πληγή; Ένα τσούρμο αποβράσματα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αν γίνει νέα κυβέρνηση τι θα κάνει, θα σώσει η Ελλάδα ; οτι και να γινει τελειωσαμε. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΑΤΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο με σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό και τα εμβατήρια του χίτλερ να υποδεχτούμε τη κάνγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νηστικο αρκουδι δεν χορευει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατριώτες ALERT!!

    Την Τρίτη η Μέρκελ στην Ελλάδα
    - Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών!

    Φαντάζομαι ότι όλοι οι ..."αντιστασιακοί" θα αντιδράσουν.
    Θα φρίξουν πάλι οι "πατριώτες" του ...κόλου. "Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών! "

    XAXAXA!! ..Πεθαίνω!!
    __________ ΦΟΒΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτη την ιδεα με τον χορό του Ζορμπα να πας νατην πεις στις τρεις χιλιαδες οικογενειες που θρηνουν πατεραδες αδερφια παιδια από τις αυτοκτονίες.

    Να πας νατην πεις σε αυτους που στεκονται στην ουρα στα συσσιτια περιμενωντας την μεριδα της ξεφτιλας και της απανθρωπιας.

    Να πας να την πεις σε αυτους που εχουν να πληρωθουν κανενα οκτα μηνο και σε αυτους που περιμενουν στις ουρες του ΟΑΕΔ να παρουν το επίδομα του ξεφτιλισμενου.

    Ειμαι σιγουρος πως θα μαζεψεις πολύ κόσμο θα σε περιμενουν με ανοικτες αγκάλες.
    Ειπαμε σε αυτη την χωρα το αγγουρι οι πολλοι το τρωνε και ζορίζονται και μερικά καριολολαμογια δροσίζονται και από πανω και απο κατω.
    Η Μερκελ ερχεται να στηριξει τον ψευτη παπατζη πρωθυπουργό που ειναι πια σαπιο φρουτο και μετραει μερες μαζι με την κουρελαρια που τον στηρίζει να συνεχισουν να κεκτελουν και να καταστρεφουν αυτο τον τοπο μεχρι ολικου ξεπουληματος και αφανισμού.
    Οχι μονο στα παιδια θα βαλουν ακομα και στο σπερμα μην τυχον και παει σε κανενα μπουκαλακι και γεννηθεί κανενα παιδι με εξωσωματική.
    Την Δευτερα η ΕΛΛΑΔΆ υποδεχεται τον ηθικό αυτουργό του εγκληματος στην χωρα μαζί με τα ντοπια δοσιλογα κοπροσκυλα εκτελεστες.
    Θα ερθει η ωρα που θα χορεψετε τον χορό όλοι σας πουσταρια με την αγχονη στο λαιμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση