GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η… κατανόηση της Μέρκελ για τους έλληνες που διαδηλώνουν

Την κατανόηση της στους Έλληνες που διαδηλώνουν έδειξε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Μιλώντας στο συνέδριο του Χρισ...


Την κατανόηση της στους Έλληνες που διαδηλώνουν έδειξε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Μιλώντας στο συνέδριο του Χριστιανο δημοκρατικού Κόμματος (CSU) στο Μόναχο, η γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι οι διαδηλωτές που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα, ασκώντας το δικαίωμά τους να διαδηλώνουν, επέδειξαν τις αξίες και τις ελευθερίες που καθιστούν σπουδαία την Ευρώπη.
«Εγώ η ίδια περίμενα 34 χρόνια για να διαμαρτυρηθώ. Ποια είμαι εγώ να παραπονεθώ, επειδή οι άνθρωποι διαμαρτύρονται;» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα χρόνια που έζησε στην Ανατολική Γερμανία, πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
Και φυσικά δεν θα έπρεπε να παραπονεθεί η Μέρκελ, αφού στην περίπτωση που έλεγε κάτι αντίθετο θα ήταν σαν να έριχνε λάδι στη φωτιά… Και αυτό γιατί, η πολιτική λιτότητας που επιβάλει η Γερμανία στις χώρες της Ευρώπης, λογικό είναι να προκαλεί σφοδρές και πολλές φορές βίαιες αντιδράσεις, όπως στην Ελλάδα που πραγματικά δοκιμάζεται περικοπές που δεν έχουν προηγούμενο..
Η θέση υπέρ των διαδηλώσεων που πήρε η «εξοχοτάτη» (κατά τα λεγόμενα του δικόυ μας Θάνου Τζήμερου), είναι υπέρ του δέοντος «δημοκρατική». Αλλά αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη η έλληνες πολίτες κυρία Μέρκελ δεν είναι λόγια συμπόνιας, αλλά πολιτικές που θα βάλουν τέλος στη βίαιη περικοπή των εισοδημάτων τους…
Παναγιώτης Βελισσάρης
Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

  1. Κόμμα με Άδωνη, Βορίδη, Αννούλα, Πάγκαλο και Λοβέρδο του ΕΟΠΠΥ ( με τον οποίο όλοι οι Έλληνες δεν βρίσκουν γιατρό και πληρώνουν εξετάσεις και φάρμακα ), μαζί με τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ ( γιατί οι παραδοσιακοί ΝΔημοκράτες, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΔΑΠΙΤΕΣ, ΔΑΚΙτες φεύγουν μαζικά και υποβάλλουν παραιτήσεις ),θα λάβει ένα ξεγυρισμένο 5 έως 10% !!!
    Να δω τα μούτρα του Βενιζέλου, όταν θα του φέρει ο Αντωνάκης τον Λοβέρδο και την Αννούλα θριαμβευτές υπουργούς στο νέο σχήμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση