GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει»

«Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για τη λαϊκή κατακραυγή που αντιμετωπίζο...

«Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για τη λαϊκή κατακραυγή που αντιμετωπίζουν, αλλά η άθλια πολιτική τους και τα μέτρα εξαθλίωσης που υπερψηφίζουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις καταγγελίες για φραστική επίθεση εναντίον ηγετικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπίστης κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο πολίτες που μιλούσαν εξ ονόματος της Χρυσής Αυγής.

2 σχόλια

  1. Όλο και πιο πολύ στον ισλαμοφασισμό διολισθαίνει η Χ.Α.:

    Νέες απειλές Παναγιώταρου για την παράσταση Corpus Christi (video)

    Γράψτους στα παπάρια σου ρε ψάρακα, και μην τους διαφημίζεις
    ή μην τους δείχνεις ότι ενοχλείσαι!!!

    Νέες απειλές σε βάρος των συντελεστών της παράστασης Corpus Christi εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει και στα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο».


    Συνεχίζουν τη δ ι α φ ή μ ι σ η του "Corpus Christi":

    Σεραφείμ και Χρυσή Αυγή κατέθεσαν μήνυση.
    Η Χρυσή Αυγή αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της πως κλιμάκιο βουλευτών αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα, πήγε για συμπαράσταση στο μητροπολίτη Πειραιώς ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου "Corpus Christi" για κακόβουλη βλασφημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παραπάνω ακούγεται τόσο βλάκας όσο ο δεξίς εξτρέμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση