GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από πού μπορεί το δημόσιο να εισπράξει χρήματα...

Γράφει ο Κασιμάτης Γιώργος. Εάν νομίζετε ότι θα έχετε έσοδα με αυτό τον τρόπο, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αυξάνετε ανεξέλεγκτα τις ε...

Γράφει ο Κασιμάτης Γιώργος.
Εάν νομίζετε ότι θα έχετε έσοδα με αυτό τον τρόπο, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Αυξάνετε ανεξέλεγκτα τις εισφορές της εφορίας, με την λογική του δεν βαριέσαι, στους ελεύθερους επαγγελματίες, κοροϊδεύοντας τον κόσμο ότι θα ….
πιάσετε τους γνωστούς φοροφυγάδες και καλά.
Δηλαδή για παράδειγμα η κ. Βίσση, από εκεί που δεν πλήρωνε τίποτα με τα 3.500 ευρώ εισόδημα, θα πληρώσει το 28% και έτσι θα σωθεί η φοροδιαφυγή.
Ρε ποιόν κοροϊδεύετε?????????
Τι νομίζετε, ότι ο κόσμος αποτελείται από ηλίθιους?????????
Και έχει και το θράσος να βγαίνει, ο κάθε ένας ψεύτης και ανίκανος πολιτικός αυτής της χώρας, στα κανάλια και ιδικά ο κ. Κεδίκογλου, ο ποίος δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή του, (Όπως και οι περισσότεροι από όλους εσάς  τους σωτήρες, βλέπε Σαμαρά, Καραμανλή, Παπανδρέου κ.λ.π.) και παραμυθίαζετε τον κόσμο, επί παντός επιστητού, λες και εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη και δεν γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι το Λουξεμβούργο είναι φορολογικός παράδεισος.
Και στην τελική, πόσους άχρηστους και ψεύτες στη σειρά, θα αντέξει αυτός ο τόπος??
Προς το παρόν είμαστε στο nr.3.
Έπεται συνέχεια αλήθεια????
Πώς σκατά λοιπόν, θα σώσετε λοιπόν τον κόσμο?????????????
Αυτοί που φοροδιαφεύγουν που έχουν και τις άκρες θα συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν, λόγο των γνωριμιών τους, με τους μαφιόζους αλήτες της Βουλής.
Επί τη ευκαιρία θα πρέπει να μάθει ο κόσμος, ότι αυτοί που τον φορολογούν (δηλαδή οι μη χέσω, πολιτικοί σωτήρες του) φορολογούνται μόνο για το 30% των εισοδημάτων τους.
Δηλαδή για κάθε 100.000 ευρώ φορολογείστε για τις 30.000 ευρώ, εκτός των άλλων προνομίων.
Το οικονομικό επιτελείο κοντεύει να γίνει το κλουβί με τις τρελές.
Ο κόσμος θα πεινάσει μόνο εάν συνεχίσετε αυτή την πολιτική της φόρο επιδρομής και της κατάργησης κάθε είδους συνταγματικού δικαιώματος του κόσμου.
Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να σας λιθοβολούν στον δρόμο και αντί να κάνετε κριτική για αυτά που έχετε κλέψει, θα λετε ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι συμπεριφορές κατά την Δημοκρατίας, χωρίς να κάνετε ούτε μία αυτοκριτική (βλέπε Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη, Τσοχατζόπουλο, Λιάπη και τόσους άλλους που ακούμε από τα ΜΜΕ και βάζουμε τα γέλια.
Δεν είστε μόνο άσχετοι αλλά άγεστε και φέρεστε από δύο μικρόλογιστές με τους βοηθούς τους και έναν οικονομικό εγκληματία. Τον Τόμσεν.
Και το κακό είναι ότι είστε και ανίκανοι να τους πετάξετε έξω με τις κλοτσιές, όπως έκαναν οι Ρώσοι (σχετικά με τον Τομσεν) και να τους στείλετε στα δικαστήρια για εσχάτη προδοσία και ξεχαρβάλωμα της χώρας λόγο της ανικανότητας τους.
Φυσικά μαζί με όλους αυτούς που την έβλαψαν, βλέπε ( ΓΑΠ, Παπακ/νου, Βενιζέλο, Αλογοσκούφη, Μπιρμίλη που κάνει διακοπές στο Παρίσι, κ.λ.π.), και όλους  αυτούς, που τέλος πάντων κυβέρνησαν μαθητεύοντας στου κασίδη το κεφάλι.
Αντί λοιπόν να στεγνώνετε τον κόσμο φοροκλέβοντάς τον και ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά σας, γιατί δεν έχει δουλέψει και κανένας από εσάς και γιατί είστε εξασφαλισμένοι οικονομικά, καλά θα κάνετε να τα πάρετε από
1. Να δώσετε για ελλιμενισμό ένα νησί του Αιγαίου στους Ρώσους που θα αποφέρει 100-200 δισεκατομμύρια στο δημόσιο και στη συνέχεια κάποιο ενοίκιο κάθε χρόνο, όπως κάνει η Κύπρος και που παρακαλάνε, χρόνια τώρα, και όχι όπως κάνετε στην Σούδα με το Αμερικανικό ναυτικό.
Αλλά μάλλον φοβάστε τους Αμερικάνους.
Με αυτό τον τρόπο, θα υπήρχε και προστασία από τα ανατολικά σύνορα της χώρας.
2. Δεν θα έπρεπε να επιβαρύνετε τον Λαό με την κακοδιαχείριση και το κλέψιμο των τραπεζών.
Και αυτό γιατί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και να μην ξέρω να το διοικήσω και να ζητάω από τον διπλανό μου να με χρηματοδοτεί. (παράλογο)
Πράγμα που κάνει η Ισπανία και δεν φορτώνει τα ελλείμματα των τραπεζών στον κόσμο προστατεύοντας τον.
3. Τα νυκτερινά κέντρα που δεν κόβουν αποδείξεις με το έτσι θέλω
4. Τα κάθε είδους Bar, που πουλάνε νοθευμένα ποτά χρόνια τώρα και θα μπορούσε το κράτος να κερδίσει εκατομμύρια από πρόστυμμα
5. Τα φαγάδικα που δεν κόβουν αποδείξεις
6. Από τα λαθραία καύσιμα που είναι μπλεγμένοι και γνωστοί εφοπλιστές, που πλούτισαν με λαθρεμπόριο (και που το κάνουν ακόμα και τώρα) και που τώρα το παίζουν εθνικοί ευεργέτες, (κάνοντας απλός διαχείριση του χρήματος του κόσμου από ελεημοσύνες) για να φοροεκπίπτουν
7. Επώνυμους φίλους σας, κατά κανόνα καλλιτέχνες και δημοσιογράφους που διαφεύγουν φορολογικά, γιατί πληρώνονται και στη μαύρη χρήματα και γιατί τα βγάζουν στο εξωτερικό.
8. Από το να μην λιγοστεύετε τους άχρηστους που βολέψατε στο δημόσιο
9. Τους κλέφτες της Βουλής πρώην και νυν, οι οποίοι έχουν γεμίσει τις τράπεζες πολλών κρατών και αγοράσει ακίνητα από Ευρώπη έως Αμερική.
10. Από την πάσης φύσεως καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδικά από τις χώρες φορολογικών παράδεισων.
11. Από τους μεγαλοεπιχειρηματίες και επιχειρήσεις, που τους χαρίζετε αυτά που χρωστάνε
12. Από τους επιχειρηματίες που τους λιγοστεύετε το ποσοστό φορολόγησης τους ακόμα και για τους έκτακτους φόρους, (βλέπε τι έκανε ο σωτήρας Βενιζέλος)
13. Από τους πολιτικούς, εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους και τα ακίνητα τους σε offshore εταιρείες για πληρώνουν το ελάχιστο σε φόρους.
14. Μαζέψτε πρόστυμμα από τα κέντρα που έχουν γεμίσει διαφημιστικές αφίσες τους δρόμους της Αθήνας, γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο, βάση κοινοτικής οδηγίας.
Μπορώ να σας πω και άλλα
Αλλά είστε αλήτες που λετε ότι νοιάζεστε για την χώρα και το μόνο που κάνετε είναι να καλοζείτε και για τον κόσμο, δεν βαριέσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση