GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επόμενη εβδομάδα «κλειδώνει» το πακέτο μέτρων

Δεν θα υπάρξει οριστικοποίηση του πακέτου των περικοπών με την τρόικα εντός του Σαββατοκύριακου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπο...

Δεν θα υπάρξει οριστικοποίηση του πακέτου των περικοπών με την τρόικα εντός του Σαββατοκύριακου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο κ. Σαμαράς, τα μέτρα θα κλειδώσουν την ερχόμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 18ης και 19ης Οκτωβρίου.
Το Σαββατοκύριακο ο κ. Σαμαράς θα έχει συνεχείς συσκέψεις και επαφές για να ολοκληρώσει το πακέτο των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, το οποίο επιθυμεί να είναι έτοιμο και να περάσει από τη Βουλή παράλληλα με τα μέτρα.
Ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης και νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με ξένους ηγέτες ενόψει της συνόδου κορυφής την Πέμπτη στις Βρυξέλλες όπου, πάντως, δεν αναμένεται να συζητηθεί επί μακρόν το ελληνικό θέμα.

3 σχόλια

  1. Στα μέσα Νοεμβρίου 2012 η απόφαση για την πολύ κρίσιμη και χρήσιμη δόση; Περίεργο…Πάντως οι Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στις 6 Νοεμβρίου, 2012…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτά που φαίνονται μέσα από τις δημοσκοπήσεις και όσα διαρρέουν στα ΜΜΕ.

    Τεράστια φθορά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καταποντίζονται εκλογικά, ενώ φαίνεται να μη χάνει τόσο η ΝΔ και ο Σαμαράς. Ουσιαστικά καταπίνει τους δύο άλλους συνεταίρους της κυβέρνησης !!!

    Ενισχύονται οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α, πριν ακόμα ανακοινωθούν τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ!

    Όταν ψηφιστούν τα μέτρα, η ΝΔ θα καθαρίσει ανεπιθύμητους υπουργούς και βουλευτές !

    Τα μέτρα που θα προκαλέσουν τεράστιες ρωγμές στο εκλογικό σώμα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι :

    α) Η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά
    β) Η ουσιαστική κατάργηση τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων
    γ) Η κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας
    δ) Η αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, στις εξετάσεις και η αδυναμία εύρεσης γιατρών του ΕΟΠΠΥ
    ε) Η νέα επιδρομή στα ακίνητα ( σπίτια, μαγαζιά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια ) με μείωση αφορολογήτου

    Ουσιαστικά θα σημάνουν το τέλος των 3 κομμάτων και τη μαζική αποχώρηση χιλιάδων μελών, νέων, συνδικαλιστών προς άλλες πολιτικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ,ΜΕ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση