GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δαγκάνες» στα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ

Ξεκίνησε από σήμερα από το δήμο Θεσσαλονίκης η τοποθέτηση τροχοσφικτήρων (δαγκάνες) σε οχήματα που παρκάρουν παράνομα. Οι «δαγκάνες...

Ξεκίνησε από σήμερα από το δήμο Θεσσαλονίκης η τοποθέτηση τροχοσφικτήρων (δαγκάνες) σε οχήματα που παρκάρουν παράνομα.
Οι «δαγκάνες» τοποθετούνται στις ρόδες των ΙΧ που σταθμεύουν παράνομα και τα ακινητοποιούν. Οι οδηγοί θα πρέπει να επικοινωνούν με τη δημοτική αστυνομία για να παραλάβουν την κλήση και στη συνέχεια θα απαλλάσσονται από αυτές.
«Η αποτελεσματικότητα του μέτρου έγκειται στο ότι ο παραβάτης θα το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά που θα θελήσει να παρκάρει παράνομα», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

1 σχόλιο

  1. Τα μαλακισμένα της κάθε δημοτικής "ατυνομίας" έχουν ροπή στο να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο ιδίως σε περιπτώσεις που δεν είναι ανάγκη. Π.χ. κόβουν κλήσεις τις πλέον απίθανες ώρες σε σημεία που έχει νεκρώσει η κυκλοφορία και για παραβάσεις που είναι τόσο τραβηγμένες όσο και η μαλακία που τα δέρνει.
    Δεν σκέφτονται τα μαλακισμένα ότι η κάθε κλήση αντιστοιχεί σε δυο τρία μεροκάματα δικά τους ή του φουκαρά που πρέπει να πληρώσει την κλήση.
    Ας λάβουν υπόψιν τους ότι την ιταμότητά του,ς θα έρθει η μέρα, που θα την πληρώσουν με πολλές κλωτσιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση