GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Πάγκαλου «ξαναχτύπησε»!...

Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του κ. Θ. Πάγκαλου ξαναχτυπά… Η κυρία Χριστοφάκη είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Σα...

Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του κ. Θ. Πάγκαλου ξαναχτυπά…
Η κυρία Χριστοφάκη είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Σαρωνικό» και μόλις δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ τα ονόματα του δημάρχου κ. Π. Φιλίππου (από τον οποίο έχασε στις δημοτικές εκλογές) και του αντιδημάρχου κ. Μιχ. Αδάμη, ότι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, με έγγραφη ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση και των δύο για να διευκολύνουν τις έρευνες.
«Δεν ξέρουμε ποια θα είναι κατάληξη της περιπέτειας των Φιλίππου και Αδάμη, ο Δήμος όμως να συνεχίσει να λειτουργεί όπως απαιτούν όλοι οι δημότες του Σαρωνικού», σημειώνει η κυρία Χριστοφάκη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

7 σχόλια

  1. Aν κλωτσάς τα σκατά, μόνο εσύ λερώνεσαι.

    Αυτή η Πάγκαλο- κουράδο-μηχανή τριάντα χρόνια τώρα στο προσκήνιο κρίνει και κατακρίνει τους πάντες ,χωρίς να έχει να μας επιδείξει το παραμικρό άξιο λόγου έργο η υπηρεσία που πρόσφερε στην πατρίδα, που 30 χρόνια τώρα τον καλοταΐζει για να παράγει σκατά ο αδηφάγος.

    Βαράτε τους βρε παιδιά όπου κι αν τους βρείτε, βαράτε τους μπάς και ξεκουμπιστούν και απαλλάξουν τη χώρα απο την άρρωστη, την επιβλαβή και συνάμα ενοχλητική παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μάζι με ένα συρφετό αυτόκλητων οικονομισάριων είχανε στήσει τραπέζι για το μεγάλο φαγοπότι , στο ομορφότερο κομμάτι της παραλιακής Αττικής που λέγεται διευρύμενος Δήμος Σαρωνικού ….

    Ευτυχώς όμως αυτό το κατά συρροή Πάγκαλο-τραπέζωμα ,οι δημότες με τον ψήφο τους το απαγορεύσανε...

    Είναι απαίτηση του υπερχρεωμένου Ελληνικού λαού να μάθει πόσα πλήρωσε η γυναίκα του για τις ολοσέλιδες παρουσιάσεις στις κυριακάτικες εφημερίδες και πόσο για την υπερβολική τηλεοπτική παρουσία της στα κανάλια των χοντρό –οικονομημένων δημοσιογράφων που διαμορφώνουν συνήθως το εκλογικό κλίμα…(Χατζηνικολάου ,Παπαγιάννη,
    Σ .Καρατζαφερη και Σ.Ι.Α. κτλ…)

    Αυτά μήπως είναι από τα δανεικά που φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε ???.

    Η πιό επικίνδυνη γυναίκα είναι η... ξεβράκωτη, διότι μόλις της φορέσεις βρακί νομίζει ότι έγινε...Κυρία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ασχολουνται ακομη οι Ελληνες με πουτανες και λαμογια ? φτανει πια ,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πώς μπορεί και πηδάει ο Πάνκακος με τέτοια κοιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει να πέσει γαμήσι άμα πεθάνει το κήτος...αν και ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΒΆΖΩ ΤΟ ΧΈΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΆ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΏΝΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ Η ΜΑΝΤΑΜ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άν δέν ξέρετε να μήν μιλάτε.
    Ο Φιλίππου είναι χειρότερο λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ...ΡΕ ΌΣΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΡΆΤΗ ΈΘΝΗ, ΑΛΛΆ 1 ΤΡΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΠΟΥΤΣΟΥ .. ΜΟΝΌ ΑΝ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ , ΚΑΙ ΜΠΟΎΝΕ ΔΑΣΜΟΊ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΦΩΣ .... Η ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ Ε.Ε !!

    Ο ΒΛΑΚΑΣ.. αντιγράφει απο mx
    .............................

    ΦΑΓΕ: Μεταφορά έδρας στο εξωτερικό…

    09/10/2012 17:58

    Την ώρα που κόμματα και δημοσιογράφοι αναλώνονται στα περί επιτυχίας της επίσκεψης της Μέρκελ ή στο αντίθετο, όλα όμως σε επικοινωνιακό επίπεδο, η ουσία είναι αλλού.

    Μία μεγάλη ελληνική εταιρεία, η ΦΑΓΕ, έπειτα από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, θα μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο. Ειδικότερα, αποφασίστηκε η δημιουργία της FAGE International, η οποία θα έχει ρόλο μητρικής εταιρείας. Η ΦΑΓΕ Dairy Industry θα είναι πλέον η ελληνική θυγατρική, ενώ τις δραστηριότητες στην αγορά του Λουξεμβούργου θα αναλάβει η FAGE Luxembourg S.a.r.l.

    Κι όλα αυτά για να μπορέσει να ανταγωνιστεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας αγοράς. Με άλλα λόγια το Λουξεμβούργο προφανώς προσφέρει καλύτερο κλίμα για τις επιχειρήσεις, καταφέρνοντας να προσελκύσει άμεσες ξένες επενδύσεις. Για να μην αναφερθούμε στο ότι η εταιρία θα… ντιρμπλάρει και το καθεστώς τεράστιας επιχειρηματικής αβεβαιότητας για το ποιος θα ξυπνήσει στραβά το πρωί και θα αποφασίσει να ρίξει το ένα ή το άλλο χαράτσι.

    Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο στην επιχειρηματικότητα από το να μην μπορείς στοιχειωδώς να προβλέψεις το επιχειρηματικό περιβάλλοον που καλείσαι να αντιμετωπίσεις… Κι όλα αυτά (η αδυναμία υποστήριξης ελληνικών εταιρειών κι επιχειρήσεων) την στιγμή που η Α. Μέρκελ έχει επαφές με επιχειρηματίες και τραπεζίτες για επενδύσεις στην Ελλάδα.

    Ο ΒΛΑΚΑΣ.. αντιγράφει απο mx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση