GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στην Γάζα...

  Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιβαίνουν στο πλοίο Estelle που έχει προορισμό τη Γάζα προκειμένου να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. ...

 
Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιβαίνουν στο πλοίο Estelle που έχει προορισμό τη Γάζα προκειμένου να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.
Οι κ.κ. Δημήτρης Κοδέλας και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχαν φτάσει στην Κρήτη με άλλο πλοίο αλλά τους εντόπισε το Λιμενικό, το οποίο απαγόρευσε να γίνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Έτσι, εκείνοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως, επιβιβάστηκαν στο άλλο πλοίο. Οι Ισραηλινές Αρχές πάντως υποστηρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα πλοίο να φτάσει στη Γάζα.
Για το θέμα έχουν ενημερωθεί τα υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Αμύνης και Ναυτιλίας που είναι σε επικοινωνία με αρμοδίους. Σημειώνεται ότι στο πλοίο επιβαίνουν ακόμη 17 βουλευτές.

3 σχόλια

  1. Με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, των φοροαπαλλαγών για φροντιστήρια και άλλα μαθήματα, τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, τους νέους φόρους στα ακίνητα, όχι μόνο τα παιδιά μας δεν θα ψηφίσουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, αλλά όσα είναι μέσα στην ΟΝΝΕΔ και ν. ΠΑΣΟΚ θα φύγουν.
    Μην περιμένετε ψήφους από τα παιδιά των Ελλήνων, σαπιοπροδότες ! Μαύρο παντού, σε κάθε κάλπη. Αν φοράτε παντελόνια αποχωρήστε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά η ΧΑ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου...Το θέμα είναι πως δεν είναι μόνο η ΧΑ.

    Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τεθούν επίσης εκτός νόμου,
    ακριβώς για τους ίδιους λόγους.

    Πρόκειται για κόμματα που θέλουν να καταλύσουν τη δημοκρατία σε περίπτωση που αποκτήσουν την εξουσία, το ΚΚΕ το δηλώνει ανοιχτά σε όλους τους τόνους ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει τέτοιες συνιστώσες...

    Μόνο στην Ελλάδα έχουμε το παράλογο να συμμετέχουν στις εκλογές του συστήματος αυτοί που θέλουν να το καταργήσουν.
    Πουθενά αλλού!!

    Στη τελικοί κύριοι,
    αν θέλετε να καταργήσετε το Σύνταγμα, πάρτε τα όπλα αν διαθέτετε τα α@χι@ια και αντιμετωπίστε τον Στρατό της χώρας...

    Το να "πολεμάτε" το σύστημα απολαμβάνοντας τα όσα αυτό προσφέρει είναι σουρεαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα....Ας πάνε να βιώσουν την Ισραηλίτικη φιλοξενία.

    Και που είστε £υριζαίοι,
    όταν πατήσετε τα χώματα του Ισραήλ, που δεν το βλέπω,
    κάντε και μια διαδήλωση ..για
    τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση