GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ανακοίνωση του Αραβικού Στρατού της Συρίας για την εκεχειρία…

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ .   Η Γενική Διοίκηση του Στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας ανακοίνωσε τη διακο...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.  
Η Γενική Διοίκηση του Στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας ανακοίνωσε τη διακοπή των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, με αφορμή τον εορτασμό της Eid al-Adha, από Παρασκευή 26 Οκτώβρη, έως Δευτέρα 29 Οκτώβρη.
Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Λαμβάνοντας υπόψη την ευθύνη μας να προστατέψουμε τους πολίτες, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας διατηρούν το...
δικαίωμα να απαντήσουν ένοπλα σε εμφάνιση γεγονότων, όπως:
1.    Σε πρώτη περίπτωση, αν συνεχιστούν πυροβολισμοί και... επιθέσεις από ένοπλες ομάδες τρομοκρατών εναντίον πολιτών, των κυβερνητικών δυνάμεων και δυναμιτιστικών επιθέσεων με αυτοκίνητα-βόμβες ή εκρηκτικά.
2.    Σε δεύτερη περίπτωση, αν συνεχιστούν οι προσπάθειες των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων να ενισχύσουν τις θέσεις τους μετά από αυτή την επίσημη ανακοίνωση, προσπαθώντας να παραλάβουν οπλισμό και πολεμοφόδια.
3.    Σε Τρίτη περίπτωση, αν συνεχιστεί η συνεργασία και διευκόλυνση των τρομοκρατών από χώρες που συνορεύουν με τη Συρία (βλ. Τουρκία), σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τους τρομοκράτες και να τους διευκολύνουν να εισέλθουν στη Συρία από τα σύνορα».
Μ’ αυτή την επίσημη ανακοίνωση η απόλυτη ευθύνη ανήκει στον ΟΗΕ. Δηλαδή, αν μπορεί να "πείσει" τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που έχουν επιτεθεί με μισθοφόρους στην Συρία (ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ, Τουρκία, αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και Ευρωπαϊκή Ένωση), ή αν είναι ένα όργανό τους και προσπαθεί μέσω της εκεχειρίας με αιτιολογία μια θρησκευτική μουσουλμανική γιορτή, να ενισχύσει τους μισθοφόρους τους.

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !
    ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΧΟΛΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κηδεία του Ελληνορθόδοξου Μάρτυρα, του πατέρα Fadi Haddad που δολοφονήθηκε από τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ!

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/fadi-haddad.html

    Παπάς, μάρτυρας αντιιμπεριαλιστικού αγώνα!

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3103.html
    Ποια ήταν η αμοιβή των δημοσιογράφων από τις πρεσβείες ΗΠΑ-Ισραήλ για να κρύψουν το έγκλημα;

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5696.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση