GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Παναγιωτόπουλος στη Θεσσαλονίκη για τις παρελάσεις...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επ...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης και στις εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια, θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων , όπου θα επιδώσει τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες.
Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012, θα παραστεί στη Δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.
Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, ο Υπουργός θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση αναπαράστασης της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1912 και θα ακολουθήσει επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.
Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

7 σχόλια

  1. Δεν γουσταρει ο Μπουταρης τις εκδηλωσεις για την απελευθερωση...

    Δεν γουστάρει ο άνθρωπος ο,τιδήποτε έχει σχέση με Έθνος και το δείχνει... Τι να κάνουμε, τώρα που γέρασε θα τον αλλάξουμε...;

    Στην αρχή ο Μπουτάρης ήταν αντίθετος με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να κάνουμε φιέστες σε εποχή οικονομικής κρίσης. Έλα όμως που οι εκδηλώσεις, θα στηριχθούν σε εθελοντές και σε χορηγούς...

    Αν είσαι όμως "προοδευτικός" και βγάζεις καντήλες με τέτοιες "φασιστικές" εκδηλώσεις δεν πιάνεσαι με τίποτα.

    Ο Κεμαλόφιλος δήμαρχος δήλωσε:«Ο υπουργός, κ. Καράογλου, διατυμπανίζει ότι οι εκδηλώσεις δεν κοστίζουν τίποτα. Το γεγονός ότι βρέθηκαν χορηγοί δεν σημαίνει ότι οι εκδηλώσεις δεν κοστίζουν, αλλά ότι τα έξοδα καλύπτονται από αλλού. Από τη στιγμή που αναζητήθηκαν χορηγοί, καλό θα ήταν να δοθούν τα χρήματα για άλλες δράσεις και έργα, και όχι για την παρέλαση»
    -------------------------------
    Και η απάντηση από το Υπουργείο:
    «Είναι πασιφανές πως με τον Δήμαρχο έχουμε διαφορετική αντίληψη τόσο για τη σημασία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης μας από τον τουρκικό ζυγό, όσο και για το πώς πρέπει να γιορτάζουμε τις ιστορικές εθνικές επετείους.

    Είναι φρόνιμο να θυμόμαστε πως τα έτη 1912-1913 ο Ελληνικός Στρατός έδωσε ηρωικές μάχες, χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες θυσιάστηκαν υπέρ της πατρίδας και πως η Θεσσαλονίκη ουδέποτε παραδόθηκε ως «δώρο».

    Εκατό χρόνια μετά, αυτές τις μάχες τιμούμε και αυτούς τους ήρωες δοξάζουμε. Για αυτό και το Υπουργείο μας δεν διοργανώνει «φιέστες», αλλά αναβιώνει ιστορικές στιγμές και γεγονότα που στιγμάτισαν μια λαμπρή ιστορική περίοδο.
    Σήμερα οφείλουμε να στέλνουμε στην κοινωνία μηνύματα ενότητας.
    Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε ενώπιον μιας τόσο σημαντικής επετείου.
    Και επειδή η ιστορική λήθη βλάπτει τη συλλογική μνήμη, υπενθυμίζω πως λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον».

    Αν επρόκειτο φυσικά για θέματα
    που θα έδιναν μια σοβαρότητα και μια αίγλη στην πόλη όπως
    ~~~~~ μια gay παρέλαση ας πούμε
    ή ένα άγαλμα του Κεμάλ...
    ασφαλώς δεν θα ετίθετο κανένα ζήτημα.

    Ναι, ρε, παρέλαση με τσολιάδες
    να τους βλέπεις και να το βουλώνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαράογλου: Θέλω τσολιάδες στην παρέλαση.
    KEMAΛΜπουτάρης:Μα τι είναι αυτές οι γελοιότητες;

    Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου.

    Τελευταία αψιμαχία ήταν για τη συμμετοχή τσολιάδων στην παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης και ως γνωστόν ο Μπουτάρης έχει αλλεργία σε κάθε τι ελληνικό, οπότε αντέδρασε και σ' αυτό.
    Από τους πρώτους που έθεσαν θέμα -και οικονομικό και αισθητικό- ήταν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης. «Μα τις είναι αυτές οι γελοιότητες;» φέρεται να είπε ο κ. Μπουτάρης.

    Απτόητος ο κ. Καράογλου του απάντησε ότι το σύνολο των εξόδων θα καλυφθεί από χορηγούς και ότι δεν θα απαιτηθούν πόροι του Δήμου.

    Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανήλθε χθες επισημαίνοντας ότι τα λεφτά από τους χορηγούς θα μπορούσαν να δοθούν για κάποιο έργο και όχι για τσολιάδες και παρελάσεις.

    Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ανταπάντησε ότι έχει διαφορετική αντίληψη για τη σημασία της επετείου και έκανε αντεπίθεση στον κ. Μπουτάρη :
    «Λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον», είπε συμπληρώνοντας ότι «η ιστορική λήθη βλάπτει τη συλλογική μνήμη».

    «Είναι φρόνιμο να θυμόμαστε πως τα έτη 1912-1913 ο Ελληνικός Στρατός έδωσε ηρωικές μάχες, χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες θυσιάστηκαν υπέρ της πατρίδας και πως η Θεσσαλονίκη ουδέποτε παραδόθηκε ως δώρο» είπε.

    Ας σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους.

    Η έντονη κόντρα των δύο ανδρών είχε ξεκινήσει όταν ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε αντίθετος να συσταθεί υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και το αποκάλεσε φωλιά πελατειακών ρουσφετιών, χωρίς αρμοδιότητες και ρόλο.

    ΒΛΕΠΕΤΕ...οι φίλοι του, οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ απο πάνω, του κάνανε μουτράκια του χασισομένου ΧΙΚ..χικ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΙΣΘΟ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΚΙΝΗΤΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ !

    Τα μέτρα
    Πιο αναλυτικά, στο προσχέδιο του Μνημονίου περιλαμβάνονται τα ακόλουθα μέτρα:

    Αύξηση αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα από το Μάρτιο του 2013 για να προσεγγίσουν τις εμπορικές.
    Διαθεσιμότητα: 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι το 2013 και 5.000 το 2014
    Αύξηση των τόκων στις καταθέσεις από 10% σε 15% το 2014.
    Διατήρηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι και το 2018.
    Κατάργηση φοροαπαλλαγών
    Αύξηση της φορολογίας στους αγρότες.
    Κατάργηση των δώρων για όλους τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους.
    Αναδρομικές μειώσεις από την 1η Αυγούστου 2012 στα ειδικά μισθολόγια. Θα είναι κλιμακωτές από 2% έως και 35%.
    Πλαφόν 1.900 ευρώ στις μηνιαίες, μεικτές αποδοχές, στις ΔΕΚΟ.
    Δραστική περικοπή του αριθμού των αναπληρωτών καθηγητών στους 2.000 από 15.226.
    Αύξηση ορίων ηλικίας κατά 2 έτη (και στα ενδιάμεσα στάδια)
    Μείωση 23% σε εφάπαξ.
    Εισφορά 3% σε όσους πήραν υψηλά εφάπαξ μετά το 1995.
    Κατάργηση ειδικών εποχικών επιδομάτων ανεργίας.
    Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και για ασφαλισμένους προ 1993
    Αύξηση στη ΔΕΗ από 1/1/2013.
    Αύξηση εισιτηρίων αστικών συγκοινωνιών 25% (Μάρτιος 2013).
    Ενταξη όλων των ταμείων, χωρίς εξαίρεση, στον ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα πανο ελα
    ζητουνται κεφαλια πολιτικων για σπασιμο
    παιρνουν μετρα λαε παρε πετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΡΤΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΟΊΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ...Και οι υπόλοιποι αυτά θα ψηφίσετε; ΑΥΤΆ θα περάσετε; ΑΠΌ που θα φύγετε ΡΕΕΕΕΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ....

    Το πακέτο μέτρων για το 2013 ορίζεται στα 9,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 6,3 θα προέλθουν από μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων...

    Για μισθούς έως 1000 ευρώ η μείωση θα φτάσει στο 2%. Από 1000 έως 1500 ευρώ η μείωση θα αγγίξει το 10%, από 1500 έως 2500 ευρώ, μείωση 20%, από 2500 έως 4000 ευρώ μείωση 30% και από 4000 ευρώ και πάνω η μείωση θα αγγίξει το 35%...(ΚΑΙ ΠΌΣΟΙ ΠΕΡΝΟΎΝ 2.500 με 4000 ευρώ;)

    Όσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων, αυτές θα έχουν ως εξής:

    1000 – 1500 ευρώ: -3%
    1500 – 2000 ευρώ: -5%
    Πάνω από 2000 ευρώ: -12%

    καταργείται το ΕΚΑΣ για όσους συνταξιούχους είναι μικρότεροι των 64 ετών. ( ποιοι το παιρνουν το ΕΚΑΣ οσοι εχουν ΜΙΚΤΌ ΠΡΟΣΈΞΕΤΕ ΜΙΚΤΌ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ 12.000 ΤΟ ΧΡΌΝΟ Δ.Λ 6000 ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΌ δ.λ 6000 δια δωδεκα = 500 ευρώ τον ΜΗΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ)

    Στα επιδόματα καταργούνται όλα ανεξαιρέτως τα οικογενειακά και αντικαθίστανται με ένα που όμως θα δίδεται με εισοδηματικά κριτήρια. Καταργούνται επίσης όλα τα ειδικά εποχικά επιδόματα ανεργίας και προβλέπεται αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ακόμα και για ασφαλισμένους προ του 1993.


    Αύξηση τιμολογίων της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου του 2013 και αύξηση των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά 25% από τον Μάρτιο του 2013....


    ΧΟΊΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ...Και οι υπόλοιποι αυτά θα ψηφίσετε; ΑΥΤΆ θα περάσετε; ΑΠΌ που θα φύγετε ΡΕΕΕΕΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ.... με τα τρόφιμα και γενικά όλη η διαβίωση να ανεβαίνει;; ΠΆΡΕΤΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΌΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση