GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπόλαρης: Η φορολόγηση των φοροφυγάδων και των offshore είναι μείζον ζήτημα

Στο θέμα που έχει προκύψει με τις λίστες σε συνδυασμό με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...


Στο θέμα που έχει προκύψει με τις λίστες σε συνδυασμό με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, καλώντας όσους έχουν ευθύνη, να την αναλάβουν, σε δήλωσή του με τίτλο: «Και η κοινωνική δικαιοσύνη;».
«Η υπόθεση των λιστών δεν είναι ζήτημα νομικό, διοικητικό ή δημόσιας εικόνας. Ιδιαίτερα όταν η μετρολογία-μετρολαγνεία των νεοφιλελεύθερων συνταγών των Μέρκελ-Σόιμπλε εστιάζει αποκλειστικά σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα -αγνοώντας την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Μπόλαρης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η υπόθεση της φορολόγησης των φοροφυγάδων, των φοροκλεπτών, των offshore και των λιστών είναι μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα» και προσέθεσε ότι «όσοι έχουν ευθύνη, καλούνται να την αναλάβουν, τώρα! Χωρίς υπεκφυγές!».
Ο κ. Μπόλαρης ανέφερε ότι στη μεγάλη κρίση του 1929- 1930 οι ΗΠΑ αντεπεξήλθαν με επιτυχία επειδή επέβαλαν πολιτικές κατανομής του βάρους, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πολίτη και ότι εδραίωσαν αίσθημα δικαιοσύνης στην κοινωνία, επιβάλλοντας φόρους μέχρι και 75% στους πλούσιους.
Υπενθύμισε δε ότι την ίδια κρίσιμη εποχή στη Γερμανία, η Δημοκρατία της Βαϊμάρης επιχείρησε ισορροπίες με το μεγάλο κεφάλαιο, διόγκωσε υπέρμετρα την ανεργία και εξέθρεψε τον ναζισμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. Είναι ΑΡΓΑ πλέον κ. Διώτη...

    Έπρεπε να φτάσουμε στον ΑΠΟΛΥΤΟ εξευτελισμό της χώρας (ΞΑΝΑ...)
    από τους χειρισμούς των "αρμοδίων" για να φτάσει ΧΘΕΣ (!!!) ο κ. Διώτης να μετανιώνει και να δηλώνει ότι ΤΩΡΑ θα διερευνούσε την λίστα...

    Μόνο που είναι πλέον ΑΡΓΑ...
    Ούτε βρίσκεται στην θέση αυτή πλέον, ούτε η σημερινή κατάσταση είναι η ΙΔΙΑ με την εποχή που θα έπρεπε να ασχοληθεί δυναμικά...

    Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν μόνο θλίψη στους πολίτες...
    Θυμάμαι πόσο είχε υπερτιμηθεί ο συγκεκριμένος κύριος από τα ΜΜΕ...
    Μας τον παρουσίαζαν σαν "Σούπερμαν" και Ράμπο
    και αποδείχθηκε ένας κλασικός Έλληνας τυπολάτρις Δημόσιος Υπάλληλος...άψογος ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Θλίψη...

    +______________________________+
    Μαύρη μέρα η σημερινή γιατί θυμίζει την άνοδο στην Εξουσία
    του GAP.

    Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ένας πολιτικός απατεώνας με μερικούς "κολλητούς" του αφού είπαν ψέμματα στον Ελληνικό λαό, κέρδισαν τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009.

    Ο ψεύτης GAP μαζί με τους κηπουρούς του χρεοκόπησαν τη χώρα και μας έριξαν στα δίχτυα του Δ.Ν.Τ.

    Αυτός ο άνθρωπος....δυστυχώς ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος, γιατί στην Ελλάδα συλλαμβάνονται μόνο οι κακομοίρηδες και όσοι δεν ασχολούνται με την πολιτική.

    Ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος γράψει την αλήθεια γιατί έπρεπε η Ελλάδα να σβηστεί από τον χάρτη και ποιο ρόλο έπαιξε ο GAP.

    Τρία χρόνια πέρασαν από τις εκλογές που ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα αυτό το Τσαρλατάνο τον πρώην υπουργό κεφαλοκυνηγο τον Ελλήνων Μπενυ που είναι και ΑΝΤΊ-συνταγματολόγος στο ΜΕΚΑ εχθές και έλεγα πόσο μαλάκες πέραν ακόμα τους Έλληνες αυτός ο παρλαπίπας και καλά τα καμένα μυαλά των εμβδομηταριδων ΠΑΣΟΚΟΝ που ήταν όλοι στο δημόσιο ,τους νέους νομίζει ότι τους ψήνει να τον πιστέψουν;

    1)σιντί έστειλε η ΛΑΚΑΡΤ , αυτοί τα έκαναν στικακια ,για προσθεαιρεσης ονομάτων…

    2) Θέλουν ΟΛΟΙ να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! Καλά τόσο μαλάκες μας περάνε; Τέτοια Τσόντα δεν θα έβλεπες πια έπαιζε πρωταγωνίστρια;!!!

    3) Το σιντί ναι είναι παράνομο με το γράμμα του νόμου , όμως δεν πας το σιντί στο δικαστήριο ,αλλά το νόμιμο υλικό που θα βρεις, αν βρεις= ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ , αυτό θα καλεστούν να κρίνουν οι τίμιοι δικαστές ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..Παράδειγμα παράνομα τράβηξα ένα φόνο , ο δικαστής θα πει γιατί το τράβηξα; Η θα δικάσει τον φονιά;;;

    3) Και όλοι αυτοί μπορούν με μια τροπολογία να καταδικάζουν έναν ΛΑΟ και δεν μπορούν με ένα κώλο νόμο να στείλουνε τους φονιάδες –κλέφτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ στη ΦΥΛΑΚΗ;

    4) Το σιντί της ΛΑΚΑΡΤ είναι ήδη στα χέρια κάποιων εντίμων Ελλήνων και θα περιμένουνε να δούνε τι στικακια θα κυκλοφορήσουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ, αν τολμήσουνε να τα κουκουλώσουν , θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις οι πραγματικές εκκαθαρίσεις τα πραγματικά ισοδύναμα..

    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΏΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ,, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΥΣ .

    Υ.Γ κανείς άλλος για να τον διορίσουμε στην ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ; ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ-ΣΑΜΑΡΑΚΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΑΚΗ; ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ;

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε χέστη Μπόλαρη και λοιπές μετριότητες της κοινοβουλευτικής ομάδας, γενικότητες και αρλούμπες.Για να λέτε μετά ότι τα είπατε.Ευθέως με ονόματα όχι πουστριλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση