GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Pesonae non gratae” οι βουλευτές στη Λέρο!

Οι βουλευτές που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση είναι ανεπιθύμητοι στη Λέρο λόγω της κατάργησης της Δ.Ο.Υ. του νησιού. Ο δήμαρχος ...

Οι βουλευτές που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση είναι ανεπιθύμητοι στη Λέρο λόγω της κατάργησης της Δ.Ο.Υ. του νησιού.
Ο δήμαρχος του νησιού, Μιχάλης Κόλιας, μιλώντας στον artemis fm ανακοίνωσε στους δημότες τις αποφάσεις του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
filologos10.wordpress.com

1 σχόλιο

  1. Κόμμα με Άδωνη, Βορίδη, Αννούλα, Πάγκαλο και Λοβέρδο του ΕΟΠΠΥ ( με τον οποίο όλοι οι Έλληνες δεν βρίσκουν γιατρό και πληρώνουν εξετάσεις και φάρμακα ), μαζί με τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ ( γιατί οι παραδοσιακοί ΝΔημοκράτες, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΔΑΠΙΤΕΣ, ΔΑΚΙτες φεύγουν μαζικά και υποβάλλουν παραιτήσεις ),θα λάβει ένα ξεγυρισμένο 5 έως 10% !!!
    Να δω τα μούτρα του Βενιζέλου, όταν θα του φέρει ο Αντωνάκης τον Λοβέρδο και την Αννούλα θριαμβευτές υπουργούς στο νέο σχήμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση