GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύξηση στις τιμές του πετρελαίου λόγω του τυφώνα Sandy

Για τις συνέπειες που μπορεί να αφήσει ο τυφώνας Sandy προετοιμάζεται η αγορά όπως φάνηκε και από το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης...


Για τις συνέπειες που μπορεί να αφήσει ο τυφώνας Sandy προετοιμάζεται η αγορά όπως φάνηκε και από το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης, καθώς η τιμή του αργού κινήθηκε υψηλότερα.
Οι διεθνείς τιμές πετρελαίου έπειτα από τη χθεσινή διαπραγμάτευση αυξήθηκαν εν μέσω απειλής διακοπών στην εξόρυξη και τη μεταφορά πρώτης ύλης, λόγω του τυφώνα Sandy, που μαίνεται στον Ατλαντικό και πλησιάζει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
Η αξία των μελλοντικών συμβολαίων του Δεκεμβρίου στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για το ελαφρύ πετρέλαιο τύπου WTI στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αυξήθηκε κατά 0,23 δολάρια, φθάνοντας τα 86,28 δολάρια το βαρέλι.
Στο Λονδίνο η τιμή των συμβολαίων Δεκεμβρίου για το πετρελαϊκό μίγμα της Βόρειας Θάλασσας τύπου Brent Crude Oil σημείωσε άνοδο 1%, φτάνοντας τα 109,55 δολ. το βαρέλι έπειτα από έκρηξη σε έναν από τους δύο αγωγούς του Ιράκ που εξάγουν πετρέλαιο στην Τουρκία.
Ο Sandy κινείται με ταχύτητα 17 χιλιομέτρων την ώρα προς βορειοανατολικά, οι ριπές των ανέμων, που τον συνοδεύουν φθάνουν τα 130 χιλιόμετρα την ώρα. Στη Νέα Υόρκη ήδη έχει κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της προσέγγισής του.
  
Πηγές: Η Φωνή της Ρωσίας και SofokleousIN.gr 

Πηγή:kostasxan.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση