GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Μηταράκης: Ζωτικής σημασίας η κατασκευή του αγωγού TAP

Τη βούληση του υπουργείου Ανάπτυξης να καταβάλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που θα ...


Τη βούληση του υπουργείου Ανάπτυξης να καταβάλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που θα συνδέει τη βορειοανατολική Ελλάδα με τη νότια Ιταλία μέσω Αλβανίας, υπογράμμισε ο υφυπουργός Ν. Μηταράκης.
Κατά τη συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TransAdriatic Pipeline και του διευθυντή της στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης ενημερώθηκε για τις κινήσεις της κοινοπραξίας μετά την υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ των χωρών Ελλάδας-Ιταλίας-Αλβανίας.
Ενημερώθηκε ακόμη για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να ενισχυθεί η υποψηφιότητα της συγκεκριμένης λύσης και να καταστεί ως η πλέον ανταγωνιστική για τη μεταφορά στην Ιταλία και στην Ευρώπη φυσικού αερίου από το κοίτασμα του Shah Deniz στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο κ. Μηταράκης χαρακτήρισε την κατασκευή του αγωγού «έργο ζωτικής σημασίας» για την ελληνική οικονομία, καθώς θα δημιουργήσει, όπως είπε, ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, αλλά και για την Ευρώπη λόγω της διαφοροποίησης των διόδων μεταφοράς του αερίου και την ενίσχυση της ενεργειακής της ασφάλειας

2 σχόλια

  1. ΣΟΚ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 5,5% ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ !
    ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    Η ΝΔ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ 10%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΝΝΝΕΔ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΣΥΡΙΖΑ: 30,5%

    ΝΔ 27%

    Χρυσή Αυγή 14%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 6,5%

    ΠΑΣΟΚ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 5,5%

    Δημιουργία Ξανά 1%

    Οικολόγοι Πράσινοι 1%

    ΛΑΟΣ 0,5%

    Άλλο Κόμμα 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μείνει ή θα φύγει ;
    Για να επανεκλεγεί αποκλείεται. Σε λίγο και η ΝΔ θα έχει τη τύχη του Βενιζελοπασοκ και της κουβελοδημαρ. Στον αγύριστο και τα τρία κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση