GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter

Σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, η Yamaha κάλεσε τους συμμετέχοντες να επέμβουν δημιουργικά στους χρωματισμούς του νέου scooter της, Xenter...

Σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, η Yamaha κάλεσε τους συμμετέχοντες να επέμβουν δημιουργικά στους χρωματισμούς του νέου scooter της, Xenter150. Να ζωγραφίσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους σχεδιαστική πρόταση σε αναπτύγματα που ανέβασαν σε ειδικά διαμορφωμένο microsite.
Στο διαγωνισμό μπορούσε να συμμετέχει οποιοσδήποτε είχε τη φαντασία αλλά και τις γραφιστικές γνώσεις να δημιουργήσει το δικό του σχέδιο όπως το ονειρεύτηκε για το Xenter.
Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν επαγγελματίες του μάρκετινγκ και του graphic design, από την οικογένεια της Yamaha στην Ελλάδα, τα γραφεία στην Ευρώπη, αλλά και το σχεδιαστικό τμήμα της Ιταλίας.
Η κριτική επιτροπή κατέληξε στην τελική κατάταξη των σχεδίων λαμβάνοντας υπόψη την ψηφοφορία του κοινού. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.448 ψήφοι για τα 41 σχέδια που πέρασαν στον τελικό.
Από τα 5 κορυφαία σχέδια ο πρώτος νικητής κέρδισε ένα scooter Χenter 150 (Έξ Έντερ 150) αξίας 3.090 ευρώ, διαμορφωμένο με γραφικά ακριβώς όπως το σχεδίασε.
 Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter
Οι δημιουργοί των επόμενων 4 καλύτερων σχεδίων είχαν ήδη κερδίσει από 2 προσκλήσεις για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν εφαρμοσμένα στην πράξη τα καλύτερα σχέδια που κέρδισαν στο διαγωνισμό της Yamaha στο facebook «My Xenter» – «Κάνε το δικό σου!».
Τα κλειδιά του νικητήριου scooter παρέδωσε στην Αναστασία Επισκοποπούλου ο διευθύνων σύμβουλος της Μοτοδυναμικής, Σωτήρης Χατζίκος.
Σε δικό του περιβάλλον με προβολές βίντεο ειδικά διαμορφωμένων για την έκθεση παρουσιάστηκε το Yamaha  Xenter150, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.
 Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter
Το Xenter150 με ελάχιστη κατανάλωση και τα πιο αραιά service της κατηγορίας αποτελεί το κορυφαίο scooter στην κατηγορία του. Διαθέτει ενοποιημένο σύστημα πέδησης UBS για άμεσο φρενάρισμα και μεγάλους τροχούς 16 ιντσών.
Ιδανικό για δύο άτομα, με χαμηλή σέλα και το πιο επίπεδο πάτωμα. Το μοναδικό με μόνοκρος πίσω ανάρτηση, φορά ισχυρό τετραβάλβιδο κινητήρα που επιταχύνει από στάση στα 80 Km/h σε 9,6’’.
 Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter
 Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter
 Διαγωνισμός γραφικών για το Yamaha Xenter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση