GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία έντοκων γραμματίων ύψους 1 δισ. ευρώ

Στις 6 Νοεμβρίου, το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια (ΕΓΔ) εξάμηνης διάρκειας, ύψους 1 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης...

Στις 6 Νοεμβρίου, το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια (ΕΓΔ) εξάμηνης διάρκειας, ύψους 1 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 9η Νοεμβρίου. Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

3 σχόλια

  1. Αυτό που έγινε χθες στον Άγιο Παντελεήμονα είναι το κακό προμήνυμα, όσων ( χειρότερων ) θα συμβούν του χρόνου, αν ψηφιστεί το πακέτο των νέων μέτρων.

    Του χρόνου, χιλιάδες οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα, θα υποσιτίζονται και θα ξεκινήσει ένα είδος "εμφυλίου πολέμου" στις γειτονιές. Τι θα κάνουν οι νέοι, τα παιδιά των φτωχογειτονιών ;

    Να σας πω εγώ : Θα ενταχθούν κατά χιλιάδες είτε στη Χρυση Αυγή είτε σε αριστερίστικες οργανώσεις και θα στραφούν όλοι εναντίον όλων. Τα νέα μέτρα είναι βούτυρο στο ψωμί της Χ.Α και του αριστερισμού. Εκεί που τα τελευταία χρόνια είχαν αποδιοργανωθεί τα άκρα, η ψευτοαστική δημοκρατία με τις αποφάσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Σταικούρα, Βούρτση κλπ οδηγεί το κόσμο να ενταχθεί ή να ψηφίζει ακραία κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Σχολεία κλείνουν ( κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα ) λόγω έλλειψης πετρελαίου και εκπαιδευτικών ( κυρίως στα νησιά )
    - Η Βόρεια Ελλάδα και η Ήπειρος ήδη ξεπαγιάζουν από το κρύο !
    - Το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" καταρεγείται, 75.000 γέροντες στο έλεος του Θεού.
    - Τα νέα ζευγάρια "ρίχνουν" τα κυοφορούμενα μωρά, από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα μέτρα!
    - Του χρόνου - ουσιαστικά- ολοκληρώνεται η δήμευση της ιδιόκτητης περιουσίας των Ελλήνων, μέσω της αδυναμίας τους να καταβάλλουν τους φετινούς φόρους και χαράτσια. Τα τέλη κυκλοφορίας θα τα πληρώσουν τέλη Δεκεμβρίου και με δόσεις, οι περισσότεροι !
    - Το 20% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας ( τώρα ) - του χρόνου θα είναι πάνω από το 50% και το 2014 θα φτάσει το 80%, χωρίς να μπορεί να βοηθηθεί !

    Το Κράτος( δηλαδή τα 3 κόμματα ) μπορεί να σωθούν, οι Τράπεζες επίσης, αλλά οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους οδηγούνται σε μαζικό θάνατο ή ομαδική "αυτοκτονία" ! Η ύστατη ευκαιρία είναι να απεργήσουμε τις 2 αυτές μέρες ( μήπως και κάποιες κότες μέσα στη Βουλή ξυπνήσουν συνειδησιακά ) και να καταψηφίζουμε όπου βρούμε τις παρατάξεις των 3 κομμάτων και να αποχωρήσουμε από τα 3 κόμματα και τις νεολαίες τους !

    Ως γονιός, καλώ τους εκπαιδευτικούς να μαυρίσουν, τη Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, τη ΠΑΣΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, και να ψηφίσουν αριστερά σχήματα ή ανεξάρτητα σχήματα ή την ΧΕΚ Εκπαιδευτικών ( για το ΚΥΣΔΕ - ΚΥΣΠΕ ). Στείλτε όλους τους κομματικούς ινστρούκτορες στα σπίτια τους, στείλτε τα στηρίγματα του καθεστώτος σπίτια τους ! Έμμεσα συμμετέχουν στη "δολοφονία" των παιδιών των Ελλήνων και τους Ελληνικού Έθνους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα τι έχουν να πούνε τα παπαγαλάκια που μας λέγανε ότι θα περικοπούν συντάξεις των 600 ευρώ;

    «Κούρεμα» τριών ταχυτήτων στις συντάξεις πάνω απο 1.000 ευρώ προβλέπει η τελική απόφαση του υπουργειου

    Νέες αλλαγές στην κλίμακα των περικοπών των συντάξεων που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

    Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο, όπως αυτό αναφέρεται στον Τύπο του Σαββάτου, οι περικοπές θα κλιμακώνονται από 5% έως 15% για συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ και όχι έως 25%, όπως ήταν η αρχική απόφαση.

    Συγκεκριμένα:
    Από 1.000-1.500 ευρώ η μείωση θα είναι 5%
    Από 1.501-2.000 ευρώ η μείωση θα είναι 10%
    Ανω των 2.001 ευρώ η μείωση θα είναι 15%.
    Για τον υπολογισμό του ποσοστού της μείωσης λαμβάνεται υπόψη το καταβλητέο ποσό σύνταξης ή συντάξεων στις 31 Δεκεμβρίου 212 μετά τις μειώσεις και τις παρακρατήσεις της ειδικής εισφοράς.

    Στην πρώτη κατηγορία το τελικό ποσό δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.000,01 ευρώ το μήνα. Για παράδειγμα, ένας συνταξιούχος που εισπράττει 1.020 ευρώ θα έχανε 51 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, για να μην πέσει κάτω από τα 1.000 ευρώ, θα χάσει 20 ευρώ.

    Στη δεύτερη κατηγορία το τελικό ποσό δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.425,01 ευρώ το μήνα, ενώ στην τρίτη κατηγορία το τελικό ποσό δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.800,01 ευρώ.

    Οι απώλειες για τους συνταξιούχους δεν σταματούν εδώ, αφού από το 2013 θα χάσουν άλλα 800 ευρώ από την κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων, όπως και του επιδόματος αδείας.

    Αλλαγές προβλέπονται στις συντάξεις που λαμβάνουν οι άγαμες θυγατέρες, αφού το συνολικό ποσό της σύναξης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 720 ευρώ.

    Για τους ανασφάλιστους υπερήλικες τα κριτήρια γίνονται αυστηρότερα, αφού η σύνταξη θα καταβάλλεται με τη συμπλήρωση του 67ου έτους και με 20ετή παραμονή στην Ελλάδα.

    Όσο για τους βουλευτές ή τους αιρετούς των ΟΤΑ, αυτοί θα επιλέγουν μία μόνο σύνταξη, εφόσον λαμβάνουν και δεύτερη από το Δημόσιο.

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι από το 2013 αυξάνεται στα 67 έτη (από 65) το όριο συνταξιοδότησης. Όσοι έχουν συμπληρώσει 40 έτη ασφάλισης θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 62 έτος της ηλικίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση