GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Σερβία είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ε.Ε.»

Η Σερβία είναι οργανωμένο κράτος, τουλάχιστον όσο τα μισά από τα νέα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ένωση,...

Η Σερβία είναι οργανωμένο κράτος, τουλάχιστον όσο τα μισά από τα νέα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ένωση, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Τόμισλαβ Νίκολιτς.
«Το γεγονός ότι δεν αρχίσαμε ακόμη τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη είναι ένδειξη ότι μας περιμένει κάποιος νέος όρος. Νομίζω ότι θα ήταν σωστό να αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις ή να μας πουν για πόσα χρόνια μπορούμε να αναμένουμε» υπογράμμισε ο κ. Νίκολιτς.
Ο πρόεδρος της Σερβίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κουρίρ», στην ερώτηση ποιον όρο αναμένει, αν είναι όρος που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός κι αν αυτός αφορά το Κόσοβο, απάντησε θετικά.
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την Πρίστινα, ο κ. Νίκολιτς υπογράμμισε ότι «όφελος θα ήταν το Κόσοβο να παραμείνει ολόκληρο στη σύνθεση της Σερβίας και εγώ να είμαι πρόεδρος στην Πρίστινα».
«Το Κόσοβο είναι εκείνο, με το οποίο η Σερβία μπορεί να συμφωνήσει και όχι αυτό που ανακήρυξαν οι ΗΠΑ και ορισμένα κράτη – μέλη της ΕΕ. Το Κόσοβο δεν μπορεί να υφαρπαχθεί από τη Σερβία ποτέ» τόνισε ο κ. Νίκολιτς.
Αναφερόμενος στις διακρατικές σχέσεις στην περιοχή, ο πρόεδρος της Σερβίας ανέφερε ότι είχε μεγάλα σχέδια να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί με την Κροατία και τη Βοσνία και να εδραιωθούν καλές σχέσεις με τις δύο χώρες.
«Το σχέδιο με την Κροατία δεν προχωρά καλά. Ο πρόεδρος της Κροατίας έως την ανακοίνωση της απόφασης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) για τους Κροάτες στρατηγούς Άντε Γκοτόβινα και Μλάντεν Μάρκατς αναζητούσε λόγους για να μην συμφιλιωθούμε. Όλες οι ιστορίες ότι θύμωσε επειδή είπα κάτι για το Βούκοβαρ είναι ψεύδη. Ανέμενε αυτή την απόφαση του ICTY. Τώρα θα θέλει να συζητάμε εγώ ως πρόεδρος του λαού που διέπραξε εγκλήματα και εκείνος ως πρόεδρος του λαού που δεν έχει καταδικαστεί για τίποτα» σημείωσε ο κ. Νίκολιτς.
Ο πρόεδρος της Σερβίας χαρακτήρισε κυνική την πρόσκληση που απηύθυνε ο Άντε Γκοτόβινα στους Σέρβους να επιστρέψουν στην Κροατία.

2 σχόλια

  1. 26 Νοε 2012 3:58:00 μ.μ.
    ==
    Και φυσικα,ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ οπως τα εχω πει στα πουστρακια "bloopers-ακια"
    και συν-αυτω(για προκαλυψη ρε οι πουστηδες) swell και το μουνι της πουτανας της μαννας τους,η λυση ειναι μια:
    ...
    Η Χρυση Αυγη ΠΡΕΠΕΙ να πιασει -ετσι για αρχη - ενα 45% για να αρχισει ο κρυος ιδρωτας να λουζει τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ...

    Να ξερουν οτι η ΚΡΕΜΑΛΑ δεν θα αργησει..

    Να σταματησει αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα το αθλιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ να ..χαμογελαει ετσι ηλιθια..

    Να αρχισουν να χεζονται πανω τους απο το φοβο ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ,που συμετειχαν στην κυβερνηση των ανδρεικελων με "πρωθυπουργο" το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ..
    Αυτα που πουλησαν την Ελλαδα ..
    Που διεσυραν χωρις ντροπη ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ στο εξωτερικο σαν διεφθαρμενους,απατεωνες,φοροφυγαδες και αλλα τετοια..

    Και φυσικα "αμ επος αμ εργον".
    Πρωτοι στη κρεμαλα το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ παρεα με το μαμουνι παπακωνσταντινου.
    Ακολουθουν και οι υπολοιποι..

    ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ αυτων των σκυλιων μεχρις ενος..

    Χωρις οικτο και χωρις ελεος..

    Τα πουστρακια δεν ενδιαφερουν προς το παρον..
    Αργοτερα ΘΑ λογοδοτησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση