GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλο γκάλοπ...

Νέα δημοσκόπηση της Vprc για λογαριασμό των Eπίκαιρων, δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πρώτη θέση, όπως και η Χρυσή Αυγή στη τρίτη.  Όσο...

Νέα δημοσκόπηση της Vprc για λογαριασμό των Eπίκαιρων, δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πρώτη θέση, όπως και η Χρυσή Αυγή στη τρίτη.  Όσον αφορά την καταλληλότητα του πρωθυπουργού προηγείται καθαρά ο Αντώνης Σαμαράς με 16,8% έναντι 9,5% του Αλέξη Τσίπρα.
Αναλυτικά:
ΣΥΡΙΖΑ: 31,5%
ΝΔ: 26,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛ: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,5%
ΠΑΣΟΚ: 5%.

1 σχόλιο

  1. Δημοσκόπηση Marc: Πτώση ΣΥΡΙΖΑ παρά τους διορισμούς και τους μισθούς εκ δραχμών που υπόσχεται!!

    Οριακές μειώσεις, σε σχέση με πριν ένα μήνα και στα όρια του στατιστικού λάθους, δίνει στα δύο πρώτα κόμματα η νέα δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΛΦΑ.

    Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι καθημερινά τάζει μισθό 1 εκ δραχμών καταφέρνει να πέσει κατά 0,2% στο 23% (με αναγωγή αναποφάσιστων αυξάνει το ποσοστό του μόνο κατά 0,2%, στο 29%) δηλ. στους 1000 ψηφοφόρους της δημοσκόπησης κατάφερε να κερδίσει άλλους 2.

    Αντίστοιχα η ΝΔ παρά τα πρόσφατα μέτρα που ψήφισε...εμφανίζει πτώση μόνο 0,5%, σε σχέση με πριν 1 μήνα και βρίσκεται στο 20,8% (με αναγωγή η πτώση περιορίζεται στο 0,2% και παίρνει 26,2%).

    Δείτε και τα ποσοστά που έδινε, μετά από αναγωγή, πριν ένα μήνα η ίδια εταιρία...


    Δεν κρύβεται η πίκρα τους...ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση