GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχιεπίσκοπος: ”Το μέλλον είναι στα παιδιά” (ΦΩΤΟ)

Σέρρες, Γιώργος Φερδής Στην εορταστική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης με θέμα: «Η Εκκλησία των Σερρών»,...


Σέρρες, Γιώργος Φερδής
Στην εορταστική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης με θέμα: «Η Εκκλησία των Σερρών», παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Η εκδήλωση είχε παρουσίαση από τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως, ενώ έγινε και η προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τον εκκλησιαστικό και μνημειακό πλούτο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Αμέσως μετά ακολούθησαν τραγούδια από την παιδική ορχήστρα – χορωδία της Μητροπόλεως, όπου έδωσαν μια άλλη νότα στην βραδιά.
Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης Σερρών ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τον Αρχιεπίσκοπο για την τιμητική παρουσία του.
Πρόσθεσε απευθυνόμενος ότι η νεολαία είναι το μέλλον μας και χαιρέτισε την παρουσία των Ιεραρχών.
Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Σερρών, προσέφερε στον κ. Ιερώνυμο ένα πίνακα ζωγραφικής φιλοτεχνημένο με μια άποψη της πόλεως των Σερρών.
Τέλος ο Μακαριωτατος βαθιά συγκινημένος, από την συμμετοχή νέων παιδιών στο πηδάλιο της Εκκλησιαστικής ζωής αλλά και την βοήθεια τους στο έργο της Εκκλησίας, ευχαρίστησε τους γονείς τους λέγοντας : «Το μέλλον μας, βρίσκεται σ’ αυτά εδώ τα παιδιά».
 Αρχιεπίσκοπος: Το μέλλον είναι στα παιδιά (ΦΩΤΟ)

 Αρχιεπίσκοπος: Το μέλλον είναι στα παιδιά (ΦΩΤΟ)
 Αρχιεπίσκοπος: Το μέλλον είναι στα παιδιά (ΦΩΤΟ)
 Αρχιεπίσκοπος: Το μέλλον είναι στα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Πηγή:romfea.gr

3 σχόλια

  1. Γαμηθείτε βρομεροί παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια παιδιά, Μακαριώτατε ;

    Ποιος θα γεννήσει νέα παιδιά το 2013 μετά από τέτοια μέτρα ; Πλάκα κάνετε ; Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Σε 30 χρόνια, ο μισός πληθυσμός θα είναι άνω των 50 ετών !!! Ξυπνήστε εκεί στην Εκκλησία ! Βγείτε και λίγο παραέξω να μάθετε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρωμοπαπαδαρια γαμω τα χρυσαφια και τα διαμαντια σας παλιοσιωνιστες μασκαρεμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση