GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα οι ληστές του Μουσείου – Σχόλια από διεθνή ΜΜΕ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για την κλοπή που είχε διαπραχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στο μουσείο Ιστορίας τ...


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για την κλοπή που είχε διαπραχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στο μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Αρχαία Ολυμπία.
Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Δευτέρα.
Η αστυνομία αναζητεί άλλα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο κατοίκους Πατρών.
Στην είδηση της σύλληψης των ληστών αναφέρθηκε το σχολιάζοντας πως η κλοπή είχε αποτελέσει «ντροπή» για τις ελληνικές αρχές, λίγες εβδομάδες μετά την κλοπή πίνακα του Πικάσο και άλλων έργων από την Εθνική Πινακοθήκη της Αθήνας. Η ιστοσελίδα του BBC επίσης αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει μειώσει το προσωπικό των μουσείων εξ αιτίας των περικοπών λόγω κρίσης.
Παρόμοια είναι και τα σχόλια του, το οποίο τονίζει ότι λόγω έλλειψης κονδυλίων, τα μουσεία έχουν μείνει χωρίς αρκετό προσωπικό, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτα στις κλοπές.
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση