GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιδιά που ξεφώνισαν τον Παπανδρέου στο Βερολίνο

Για το επεισόδιο σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο πριν από μερικές ημέρες ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα και τη σύζυγό ...

Για το επεισόδιο σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο πριν από μερικές ημέρες ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα και τη σύζυγό του σε εστιατόριο της γερμανικής πρωτεύουσας, μιλούν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, οι νεαροί που συμμετείχαν σε αυτό.
Η Κατερίνα Μιχαηλίδου που είναι φοιτήτρια και μένει μόνιμα στο Βερολίνο, είχε την ιδέα να ειδοποιήσει μέσω facebook τους ενδιαφερόμενους. Έγραψε στα αγγλικά ότι «ο Παπανδρέου απολαμβάνει την πάπια του, μακάρι να του κάτσει» και δυο – τρεις άλλοι φοιτητές, μαζί και ένας φωτογράφος από την Bild δεν άργησαν να σπεύσουν στην περιοχή.
Όπως έγραψε η Κατερίνα Μιχαηλίδου στο facebook για την ενέργεια τους αυτή «Ήταν αυθόρμητα όλα, νιώσαμε την ανάγκη ότι κάτι πρέπει να κάνουμε και έτσι έγινε. Μάλιστα προθυμοποιηθήκαμε να πληρώσουμε και τον λογαριασμό του. Τώρα αν κερδίσαμε κάτι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Ναι, ξέρω ότι κοιμήθηκε το βράδυ σαν πουλάκι, αλλά θα θυμήθηκε τι σημαίνει “θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις”.
Εκτός όμως από την Κατερίνα Μιχαηλίδου στην παρέα υπήρχαν και φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη για να χαρούν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Μαζί τους και η συνοδός του τραγουδιστή στη σκηνή Ματούλα Ζαμάνη, η οποία φρόντισε να υποστηρίξει με τον πλέον ενεργό τρόπο τους φοιτητές.

12 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ BERLIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου φταίει για πολλά. Κυρίως για την ανειλικρίνειά του.
    Οι αντιδράσεις αυτές όμως, δεν είναι διαμαρτυρία, είναι αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PALI TA TSIPROANARXOKOUMOUNIA .
    KATA TA ALLA EINAI KATA TOU FASISMOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λέτε, η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να γίνει η σωματοφυλακή του γιωργάκη. Σαπίλα όλοι οι φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mexri to pos gelane ksexase.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΤΟ BERLIN ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΘΑΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΑΧ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΕΝΩΝΙΑ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπαμε το λάθος του ΓΑΠ ήταν που δεν προχώρησε σε πτώχευση για να οικονομήσουμε εμείς οι έχοντες και κατέχοντες όπως προφανώς της μικρούλας Κατερίνας ο πατέρας που είναι φραγκάτος. Δεν πειράζει όμως και τώρα δεν είναι αργά.Δεν είδα όμως κανέναν να γράφει για τον Σαμαρά που θα μας πιει το αίμα τώρα με το μπουρί της σόμπας.Γιατί σταμάτησαν α)το κίνημα του δεν πληρώνω και αυτό των αγανακτισμένων στις πλατείες?Αυτό πιστοποιεί ότι ο ΓΑΠ ενόχλησε το σύστημα.Να περνάτε καλά.
    Ο Έχων και κατέχων φράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως Κατερινούλα μας ο μπαμπάς και η μαμά έπαιρναν καμία σύνταξη της γιαγιάς που πιθανόν να έχει αποδημήσει? η κανένα επίδομα μαιμού? η τίποτα επιδοτήσεις από ανύπαρχτα κιλά ? και τώρα τους έπιασε η τσιμπίδα του ΓΑΠ ? Να πως υπήρχαν τα λεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς τους ανιδεους μαλακες
    @4 Νοε 2012 3:15:00
    @4 Νοε 2012 3:53:00
    οι σπουδες στο Berlin ειναι το ιδιο ακριβες ή και φθηνοτερες απο τις σπουδες στο Ελλαδα.
    Βγαιστε απο τα κουτουκια σας και δειται πως σας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.23 Eίσαι αρκετά ασχετοσούλης και βέβαια το ύφος της γραφής σου φανερώνει το ποιόν σου. Τώρα αλλάζω εγώ τρόπο γραφής. Έλα να σου δίνω 10 ευρωπουλάκια μεροκάματο την ημέρα ,στους άλλους όμως που έχω στο γραφείο και το εργοστάσιο κατώτερος μισθός 1800 ΕΥΡΩ. Σε εσένα λίγα έως ,να αλλάξεις το υβρεολόγιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε μεγάλε 4.29 και εσύ έξω σπούδασες? η είσαι υπάλληλος σε ΔΕΚΟ ? Άντε μπράβο αρκετά σας ταΐζαμε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση