GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καταργείται το κοινωνικό κράτος»

«Η απόλυτη κατάργηση του κοινωνικού κράτους, είναι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή», μιλώντας στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥ...

«Η απόλυτη κατάργηση του κοινωνικού κράτους, είναι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή», μιλώντας στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι οι «πολιτικοί ακόμα και των προοδευτικών δυνάμεων, δεν έχουν διαβάσει το πολυνομοσχέδιο, για να διαπιστώσουν, ότι έχει βάρβαρες για το λαό και αντισυνταγματικές διατάξεις».
«Εμείς είμαστε έτοιμοι, γιατί γνωρίζουμε το πρόβλημα. Είμαστε έτοιμοι να πούμε την αλήθεια στο λαό και όχι να καταστρέψουμε τη χώρα», κατέληξε.

3 σχόλια

  1. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΟΠΛΑ !!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ 600€ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ !!
    ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!
    ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENAS ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ ΟΙ ΙΧΥΡΟΙ ΑΝΕΓΚΙΧΤΟΙ.ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση