GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγούλης σε Γιακουμάτο: Ελα να ψαχτούμε, πώς τα απέκτησες όλα; Μύγες έτρωγες;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε στον Γεράσιμο Γιακουμάτο για μία συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο ραδιοφωνι...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε στον Γεράσιμο Γιακουμάτο για μία συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm.
Ο κ. Παναγούλης είπε «έλα να ψαχτούμε θέλω να πω στον κ. Γιακουμάτο, που θα ψήσει το Πάσχα το αρνί του στον Αστέρα Βουλιαγμένης; (που συχνάζει τακτικότατα και φωτογραφίζεται με μαγιό λες κι είναι μοντέλο), στο σπίτι του στη Μύκονο, σε ιδιωτικό διαμέρισμα στο Κολωνάκι ή στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια; Πόθεν Εσχες κ. Μάκη; Μήπως από τη βουλευτική αποζημίωση ή από τη σύνταξη του αντιστασιακού την περίοδο της Χούντας 1967-74; Ελάτε να ψαχτούμε κ. Γιακουμάτε τί είχαμε και τι έχουμε, πως τα απέκτησες όλα αυτά, μήπως έτρωγες μύγες;».

5 σχόλια

  1. ο μόνιμα σουρωμένος Παναγούλης
    ο ελέω αδελφου..ΚΗΦΗΝΑΣ θα ήθελε να πει και αυτά, αλλά λόγω απέραντης σούρας, τα ξέχασε.....

    O TAΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ...ΚΟΥΓΙΑ...!!!
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ «ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ»
    ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ «ΤΕΛΕΙΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ...!!!

    «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».
    Ταύτα διεμήνυσε πρός πάσαν κατεύθυνση ο « ανυπέρβλητος εραστής » ονόματι Τατσόπουλος Βουλευτής του Τσίπρα ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ, συγγραφέας κατά δηλωσή του, αγνώστων λοιπών στοιχείων...

    Ίσως έτσι να ήθελε να στείλει μήνυμα και να μειώσει τον Αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα, πού στα 18 του χρόνια αγάπησε την Περιστέρα με αυτή έκανε παιδιά και μετά από είκοσι χρόνια ακόμη την...Περιστέρα έχει...!!!

    Ίσως να θέλησε να κλέψει τη δόξα τού έτερου Αλέξη - του Κούγια καλέ -ο οποίος μετα τον αιματηρό χωρισμό του με την συζυγό του, πού σημειωτέον τον άφησε στα «κρύα του λουτρού» και σε αντιπερισπασμό αυτοδιαφημίσθηκε-αυτοεξευτελιζόμενος ως σώνει και
    καλά ... «μοντελοπνίχτης»...!!!

    Όπως έλεγε και γνωστός Αθηναίος εραστής πού πέρασε και από όλα τα κρεβάτια του διεθνούς τζετ σετ, πέραν του γεγονότος ότι κανένας αληθινός άντρας δεν επαίρεται γιά τις κατακτήσεις του, όσοι επαίρονται είναι «τζούφιοι» και μπερδεύουν το κατούρημα με το... «χ@(υ)σιμο»...!!!


    Θα πρέπει να τον χαίρονται στην Κουμουνδούρου κι αν είναι δυνατόν, όταν γίνουν κυβέρνηση να τον κάνουν και υπουργό Πολιτισμού.

    Ή καλύτερα υπουργό Εσωτερικών αφού με τέτοιο… σουξέ θα λύσει και το δημογραφικό της χώρας.

    Προσοχή λοιπόν, όταν βλέπετε τον Τατσόπουλο να πηγαίνετε τοίχο – τοίχο.

    Αξιος ο μισθός του ως βουλευτή. Μπορεί να μην έχει κάνει ούτε μια ερώτηση στη Βουλή αλλά καταφέρνει να είναι στην επικαιρότητα με τις ανοησίες που λέει.

    Να τον χαίρεται ο Τσίπρας που ..
    ΣΑΣ επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον Αστέρα Βουλιαγμένης που συχνάζει τακτικότατα και φωτογραφίζεται με μαγιό λες κι είναι μοντέλο,
    στο σπίτι του στη Μύκονο,
    σε ιδιωτικό διαμέρισμα στο Κολωνάκι ή στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια;

    Πόθεν Εσχες κ. Μάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι κλινικάρχες Γιακουματε !!!
    οι Κλινικάρχες !!!!

    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ma πως ειναι δυνατο να εχει μαζευτει τετοια σαβουρα στη βουλη και οχι μονο τωρα αλλα και στο παρελθον π.χ γιακουματος.
    Στις εκλογες ψηφισαν 6εκατομμυρια. Ο πληθυσμος της χωρας(ατομα με ηλικια 1μερα-99χρονων) συμφωνα με την τελευται απογραφη ειναι 9εκ.
    Ειναι λογικο το νουμερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, ο Γιακουμάτος, είναι γνωστός γραφικός του Κοινοβουλίου.

    Αλλά κι εσύ 66 χρονώ να έχει να επιδεικνύεις τι έκανες στα είκοσί σου (φυσικά το ξέρουμε και γι' αυτό βγαίνεις βουλευτής, για τίποτ' άλλο, πίστεψέ με)...

    Και μετά Στάθη τι έκανες; (εκτός από το να γυρίζεις από κόμμα σε κόμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση