GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αποκλείει κούρεμα ο Σόιμπλε

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συμφωνήσει η Γερμανία σε νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σ...

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συμφωνήσει η Γερμανία σε νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε δηλώσεις του, αλλάζοντας ουσιαστικά την άκαμπτη στάση που τηρούσε έως χθες η χώρα του.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η χώρα του θα μπορούσε να άρει τις επιφυλάξεις της για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, σε περίπτωση που η Ελλάδα κατάφερνε να επιτύχει βιώσιμα πρωτογενή πλεονάσματα στον προϋπολογισμό της.
Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για χειρισμούς πριν τις 13 Δεκεμβρίου που είναι η προθεσμία για την ολοκλήρωση της επεναγοράς ελληνικών ομολόγων, προοπτική που βρίσκεται στην καρδιά του νέου προγράμματος για το σχέδιο βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι το σχέδιο θα λειτουργήσει.
Όπως είπε αν τελικά δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, η τρόικα θα πρέπει να το ξαναδεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση